Ponturi fotbal Brentford - Sheffield United – Championship


Sheffield United nu a mai luat gol de trei etape

Sursa foto: sufc.co.uk

Vineri, 30.03.2018, de la ora 17:00, pe “Griffin Park” are loc meciul dintre Brentford si Sheffield United, disputa din runda a 39-a din Championship.

Brentford are o singura victorie in ultimele cinci etape, ceea ce a indepartat-o decisiv de zona playoff ului, deoarece a cazut pe locul 11, cu 54 de puncte, cu opt mai putine decat atingerea acestui obiectiv. Totusi, ramane o echipa care marcheaza, aspect care si-a spus cuvantul si in etapa trecuta, “Albinele” terminand 1-1 cu Middeslbrough, in runda anterioara, cand a profitat din nou de avantajul de a juca acasa. Presiunea este la ea acasa pe “Griffin Park”, locul unde Brentford a reusit ca in ultimele cinci asemenea dispute sa castige o singura data, dar a dat cel putin un gol in patru dintre ele.

Sheffield United nu a mai luat gol de trei runde, meciuri in care a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si o victorie, insa succesul a venit in fata propriilor suporteri. cu toate astea, a ajuns la 60 de puncte, cu doua mai putine decat ultima formatie care se califica in playoff, obiectiv pe care aceasta si l-a propus. “Sabiile” au probleme reale in a evolua pe teren strain, in ultimele cinci asemenea jocuri, a obtinut o singura victorie, 3-1 cu Reading, una dintre cele mai slabe echipe din aceasta perioada a Championship.

Dupa cum o arata rezultatele inregistrare de Sheffield in ultimele meciuri, se pare ca are o problema in a evolua ofensiv, uneori punand serios amprenta asupra compartimentului defensiv. Lupta apriga in care Sheffield este angrenata, cred ca din nou o sa conteze, astfel ca pana la fluierul de final sa avem cel mult doua modificari de scor si n-ar fi exclus ca United sa obtina cel putin un punct.

Pronostic Brentford – Sheffield United: X2

Cota 1.76 la Unibet

Pronostic cota mare Brenford – Sheffield United: egalitate

Cota 3.50 la Unibet

Statistica luna martie: 112W – 65L

Oferta pentru pariurile online la Unibet