Ponturi fotbal Braunschweig vs Freiburg – Zweite Bundesliga


Ponturi fotbal Braunschweig vs Freiburg – Zweite Bundesliga

Braunschweig vs Freiburg

Sursa foto: suedkurier.de

Luni, de la ora 21;15, Braunschweig si Freiburg se vor duela in ultimul meci al etapei cu numarul 30 din Zweite Bundesliga.

Gazdele au scapat de orice griji pentru acest final de campionat, ocupant locul 10, cu 39 de puncte, dar golaverajul este unul pozitiv, +6. Acestia vin dupa doua partide pozitive, in care au reusit sa se impuna in urma cu doua etape, 2-1 cu Paderborn, iar in etapa precedenta au remizat cu Heidenheim, 2-2. Prestatia lor a fost una echilibrata, dupa posibilitatile echipei, dar pe teren propriu au reusit sa adune 23 de puncte si au un moral cat se poate de bun, deoarece au ajuns la noua partide consecutive fara infrangere. In acest interval au reusit cinci victorii si patru remize, dar toate aceste rezultate au fost in fata unor echipe care nu au pus niciodata probleme primelor trei pozitii.

Freiburg este lider in Zweite, cu 62 de puncte, iar forma lor de moment este fara greseala, avand opt victorii in ultimele opt jocuri. Totusi, defensiva a dat semne de slabiciune in ultimele doua intalniri, cand a primit cinci goluri, dar cu toate acestea au si marcat de sapte ori, ajungand la 65 de goluri si domina topul celor mai active ofensive, drept pentru care dau al doilea marcator din Zweite, in persoana lui Nils Petersen (18). In deplasare nu s-au descurcat la fel de bine precum in disputele de pe teren propriu, dar si asa, au adunat 27 de puncte, cu toate ca au marcat de 23 de ori.

Oaspetii pot face un pas foarte important in vederea promovarii directe si in cazul unui nou succes se pot distanta la trei puncte de locul secund si la noua de Nurnberg, iar etapa viitoare pot promova si matematic. Pe de alta parte, Braunschweig joaca pentru palmares, de aceea cred ca nu vor da totul pe teren, motiv sa inclin balanta spre o victorie a oaspetilor.

Pronostic Braunschweig vs Freiburg: DNB Freiburg, la o cota de 1.47 la NetBet

Pronostic cota mare Braunschweig vs Freiburg: oaspetii castiga, la o cota de 2.00 la NetBet

Statistica luna aprilie: 56W-34L

Oferta pariuri online si cote Braunschweig vs Freiburg

Freiburg NetBet