Ponturi fotbal Bolton vs Milton KD – Championship


Ponturi fotbal Bolton vs Milton KD – Championship

Bolton vs Milton KD

Sambata, 23 ianuarie, de la ora 17:00, pe “Reebok Stadium” Bolton si Milton KD se intalnesc in etapa cu numarul 28 a Championship. O partida cruciala pentru gazde, victoria fiind singura lor sansa de a se tine aproape de locurile salvatoare.

Cu un picior in League One, Bolton a reusit sa se califice in saisprezecimile FA Cup, dupa ce a invins o echipa din liga a cincea cu 3-2, dupa rejucare.In campionat ramane lanterna si dupa 28 de etape, interval in care a strans 17 puncte.  14 dintre aceste puncte au fost obtine in urma intalnirilor de pe teren propriu, loc unde  au bifat si ultima lor victorie din campionat, cea din etapa a 24-a. 1-0 cu Blackburn. Neil Lennon s-a declarat  multumit de faptul ca echipa s-a calificat in turul 4 din FA Cup si vrea sa castige cu Milton.

Info lot:  Aflam din presa de profil ca Max Clayton si Emile Heskey sunt accidentati, iar prezenta lui Zach Clough este incerta.

Milton este foarte aproape de locurile de pe care se retrogradeaza, ocupand locul 20, cu 26 de puncte. Succesul reusit in ultima etapa, 1-0, cu Reading, urmat de cel din FA Cup, 3-0 cu Northampton, le da sperante  elevilor lui Karl Robinson pentru a bifa prima lor victorie din ultimele 12 deplasari. “The Dons” au o singura victorie in cele 13 intalniri de pe teren strain, drept pentru care au adunat sapte puncte, iar golaverajul este unul pe masura, 9-19. Din nefericire, un eventual insucces in aceasta partida, i-ar putea arunca si mai mult in coada clasamentului, deoarece intalnesc Middlesbrough in etapa viitoare si e greu de crezut ca vor scoate puncte.

Info lot: Carl Baker s-a accidentat si nu poate evolua in aceasta confruntare, fiind singura absenta notabila.

Echipe probabile:

Bolton(4-2-3-1): Amos – Holding – Wheater – Dervite – Moxey – Trotter – Vela – Pratley –Wellington – Feeney – Madine

Milton(4-2-3-1): Martin – Spence – McFadzean – Walsh – Lewington – Potter – Caskey – Bowditch – Carruthers – Murhy – Maynard

Bolton este intr-o situatie foarte dificila, unde fiecare esec ii impinge si mai mult spre liga a treia, iar prudenta trebuie sa fie la ea acasa. Spre deosebire de “The Wanderers”, formatia vizitatoare poate  sa obtina si un rezultat de egalitate, care le-ar permite sa se mentina peste zona rosie. Per total cred ca o sa vedem un joc antrenant, unde Milton o sa fie echipa care domina.

Pronostic Bolton vs Milton KD: x2, la o cota de 1,54 la NetBet

Pronostic cota mare Bolton vs Milton KD: peste 13 cornere, la o cota de 3,10 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 37W-3D-15L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Bolton vs Milton KD

Boltonnetbet