Ponturi fotbal Belenenses vs Nacional – Portugalia


Ponturi fotbal Belenenses vs Nacional – Portugalia

Belenenses vs Nacional

Belenenses vs Nacional  se disputa miercuri, de la ora 20:00 si conteaza pentru etapa a 16-a din prima liga a Portugaliei. Vecine de clasament, cele doua formatii tintesc victoria, care le-ar putea asigura linistea, inainte cu o etapa de terminarea turului.

Belenenses a fost extrem de inconstanta cat a participat in grupele Europe League, unde a terminat ultima, dar nu a putut tine pasul pe doua fronturi. In prezent ocupa pozitia a 13-a, cu 17 puncte si are cea mai slaba defensiva din divizie, primind 32 de goluri. Este drept, diferenta de -14 de la golaveraj provine din partidele din deplasare, unde este, inca, in cautarea primului succes.  Clasarea acestora pe un loc neretrogradabil, se datoreaza evolutiilor bune, de pe “Estádio do Restel”. Aici, elevii lui Velazquez au reusit sa adune 14 puncte, majoritatea in ultimele 5 dispute, cand s-au impus de 4 ori.

Nacional merge la Lisabona din postura echipei clasate pe pozitia a 14-a, la o lungime in spatele celor de la Belenenses.  Fara victorie de patru etape si cu o ofensiva extrem de timida, care a reusit sa inscrie de 14 ori, “Nactonalistii” au nevoie de o resuscitare rapida. Din nefericire pentru ei, deplasarile nu-i ajuta, izbutind sa inscrie doar patru goluri, adunand tot atatea puncte.  Golurile de pe teren strain au fost inscrise de Tiquinho Soares si Salvador Agra, cei mai buni marcatori ai echipei.

Gazdele au avantajul terenului propriu, dar si un moral mult mai bun, reusind sa stranga patru puncte in ultimele doua etape, spre  deosebire de Nacional, care nu a castigat de patru etape. Ajutati de public, “Albastrii din Restelo” sunt capabili sa-si mentina linia buna de clasament, pe care o au in confruntarile de pe “Estádio do Restel”.

Pronostic Belenenses vs Nacional: Belenenses DNB, cota 1.69 la Unibet

Pronostic cota mare Belenenses vs Nacional: sub 1,5 goluri, 2.85 cota la Unibet

Oferta pariuri online si cote Belenenses vs Nacional

Belenenses