Ponturi fotbal Beitar Jerusalem - Sakhnin – Ligat ha’Al


Beitar Jerusalem vrea revansa dupa infrangerea din tur

Sursa foto: jpost.com

Luni seara, de la ora 21:00, pe “Teddy Stadium” avem meciul dintre Beitar Jerusalem si Sakhnin, un meci din etapa cu numarul 19 din Ligat ha’Al.

Beitar Jerusalem este principala favorita a acestui duel si echipa de la care pretentiile sunt mai mari, ea aflandu-se pe locul al treilea, cu 37 de puncte, avand cu patru lungimi mai putine decat echipa de pe primul loc, fata de care are si un meci mai putin. De asemenea, aceasta nu a reusit in runda anterioara sa tina pasul cu Shmona, echipa in fata careia a facut 1-1, rezultat considerat negativ. Pe de alta parte, aceasta in evolutiile de acasa s-a prezentat foarte bine, avand un singur esec, insa chiar si asa are cel mai bun atac in aceasta postura. De altfel, jocurile celor de la Beitar Jerusalem sunt mai mereu spectaculoase,  sase din cele noua confruntari de pe “Teddy Stadium” s-au terminat cu cel putin trei goluri.

De cealalta parte, Sakhnin pleaca acum din nou cu sansa a doua, ea aflandu-se pe locul 9, cu 22 de puncte, luandu-si deja gandul de la locurile de play-off, data fiind diferenta de sase lungimi deja existenta. Interesant este faptul ca in runda anterioara a pierdut ocazia de a se apropia de play-off, ea pierzand 0-2 cu Petach Tikva, rezultat care a scos-o din cursa pentru indeplinirea obiectivului. Cu toate astea, principala ei grija vine din meciurile jucate in deplasare, acolo unde Sakhnin a castigat doua jocuri din cele opt avute, ajungand la 8 puncte sranse, contrar faptului ca are cel mai slab atac in aceasta postura, cu cinci goluri reusite.

Beitar Jerusalem vrea revansa, dupace in tur a pierdut cu 2-3 in fata celor de la Sakhnin, dar si duelul de atunci s-a jucat in alta posutra, De asemenea, patru din ultimele cinci dueluri directe s-au terminat cu cel putin trei goluri, ceea ce ma astept sa se intample din nou, iar gazdele sa se impuna marcand celputin doua reusite,

Pronostic Beitar Jerusalem – Sakhnin: gazdele castiga

Cota 1.50 la Unibet

Pronostic cota mare Beitar Jerusalem – Sakhnin: 1 pauza / 1 final

Cota 2.28 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 90W – 48L

Oferta pentru pariurile online la Unibet