Ponturi fotbal Beijing Guoan – Yanbian – China Super League


Ponturi fotbal Beijing Guoan – Yanbian – China Super League

Beijing Guoan – Yanbian

Sursa foto: chinatopix.com

Miercuri, de la ora 14:35, Beijing Guoan primeste vizita celor de la Yanbian, intr-o partida din cadrul rundei cu numarul 18 a campionatului din China.

Beijing Guoan este pe locul 8, cu 24 de puncte, avand una dintre cele mai solide defensive din campionat, insa, ofensiva nu este deloc generoasa, marcand 16 goluri in 17 partide. In ultima partida, un autogol le-a adus victoria in deplasarea de la Qinhuanhdao, impotriva lui Hebei, fiind pentru a sasea oara ina ctuala stagiune cand Beijing Guoan castiga in Super League. Acum urmeaza un joc pe teren propriu, o oarecare stare de linistite, deoarece Beijing pe teren propriu a strans 17 puncte , avand +8 la golaveraj. Mai mult decat atat, in ultimele cinci confruntari avute pe teren prorpiu, Beijing a castigat 3 dintre  ele, una s-a terminat la egaitate si au pierdut intr-o alta.

Yanbian este pe locul 10, cu 22 de puncte si +1 la golaveraj. Jocul in ultimele etape a fost unul aproape perfect, echipa reusind sa castige trei din precedentele patru intalniri. Ultima victima s-a numit Jiangsu Suning, echipa aflata pe podium, dar de care Yanbian a profitat la maximum, invingand-o cu 3-0, gratie golurilor reusite de Kim Seung Dae, Tawally si Akhbar.Pentru Yanbian urmeaza o deplasare, iar acest lucru le da putine batai de cap, deoarece au reusind sa-si bage in cont 5 puncte din 27 posibile, avand o singunra victorie in noua jocuri disputate pe teren strain.

Echipe probabile:

Beijing Guoan(4-2-3-1): Yang – Zhou – Lei – Zhao – Zhang – Ralf – Augusto – Yu – Zhang – Sergeev – Yilmaz

Yanbian(4-1-4-1): Chi – Jiang – Cui – Petkovic – Wu – Li – Jin – Pei – Chi – Trawally – Kim

In tur a fost 1-0 pentru Yanbian, dar acum este greu de spus cine o sa castige, deoarece Beijing Guoan, cat si adversara lor vin dupa o victorie. Mai mult decat atat, printre jucatorii cheie pe care echipa gazda se bazeaza, se numara Anthony Modeste, Renato Augusto sau Burak Yilmaz. Avand in vedere parcursul celor doua, Bejing pe teren propriu si Yanbian in deplasare, favorita certa este formatia gazda, care, in cazul unui nou succes ar putea sa fie nevoita sa inscrie cel putin doua goluri.

Pronostic  Beijing Guoan – Yanbian:  gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, la o cota de 1.57 la NetBet

Pronostic cota mare Beijing Guoan – Yanbian: scor corect 3-1, la o cota de 11.50 la Netbet

Statistica luna iulie: 82W – 55L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

Beijing NetBet