Ponturi fotbal Barnsley vs Peterborough – League One


Ponturi fotbal Barnsley vs Peterborough – League One

Barnsley vs PeterboroughSursa foto: peterboroughtoday.co.uk

Marti, 19 aprilie, de la ora 21:45, Barnsley si Peterborough se vor in duela intr-o partida din cadrul rundei cu numarul 43 a League One.

Gazdele sunt pe locul 7, cu 66 de puncte, la doua lungimi in spatele lui Gillingham, echipa aflata pe ultimul loc care le asigura participarea in play-off. Acestia au ratat ocazia de a-si egala contracandidata la puncte, asta dupa ce au reminat in etapa trecuta, 0-0 pe terenul celor de la Burton. Totusi, ‘The Reds’ sunt cu moralul ridicat dupa ce la inceputul acestei luni si-au acontat Johnstone’s Paint Trophy, o cupa destinata echipelor din ligile inferioare, iar acum vin dupa doua meciuri bune, din care au adunat patru puncte. Revin pe teren propriu, unde au adunat 33 de puncte si contrar rezultatelor din ultima vreme au un golaveraj pozitiv, +10.

Peterborough a reusit sa se impuna in etapa trecuta, 4-1 cu Colchester, astfel intrerupand sirul de doua partide consecutive in care acestia pierdusera si au ramas pe locul 14, cu 57 de puncte. Jucand fara obiectiv, putem spune ca Peterborough are ca scop sa ramana in fruntea unui clasament al ofensivelor, unde ocupa primul loc, cu 73 de reusite, dar paradoxal au si una dintre cele mai slabe defensive, cu 66 de goluri incasate. 32 dintre ele au fost primite pe teren strain, acolo unde si-au trecut in cont 29 de puncte, sapte doar in precedentele cinci intalniri, cand au obtinut doua victorii, o remiza si doua infrangeri, cu toate astea au inscris in patru din aceste jocuri.

De fiecare data cand s-au intalnit, cele doua combatante au garantat spectacolul, asa s-a intamplat si in tur, cand Peterborough a reusit sa se impuna cu 3-2, dar in acest moment situatia este diferita. Barnsley este formatia care are un obiectiv foarte aproape de realizare, de aceea eu cred ca vor obtine toate cele trei puncte. Totusi, stiu ca in fotbal orice este posibil, asa ca pariul meu se orienteaza spre varianta cu goluri, menita sa acopere mai multe rezultate.

Pronostic Barnsley vs Peterborough: peste 2,5 goluri, la o cota de 1.68 la NetBet

Pronostic cota mare Barnsley vs Peterborough: gazdele castiga la diferenta de un gol, la o cota de 3.50 la NetBet

Statistica luna aprilie: 56W-34L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Barnsley vs Peterborough

Barnsley NetBet