Ponturi fotbal Barnsley - Norwich – Championship


Barnsley nu a mai castigat de patru luni pe teren propriu

Sursa foto: edp24.co.uk

Marti seara, de la ora 21:45, Barnsley se pregateste de meciul cu Norwich, partida ce face parte din runda cu numarul 35 din Championship.

Barnsley este foarte aproape de zona retrogradarii, ea ocupand locul 21, cu 32 de puncte, avand doua lungimi avans fata de Birmingham, formatia aflata direct pe loc retrogradabil, iar lucrurile nu par sa se imbunatateasca. In runda anterioara, aceasta nu a reusit sa tina pasul cu Middlesbrough, echipa pe al carui teren a pierdut cu 1-3, fiind pentru a doua oara consecutiv cand da gol in fata unei echipe ce tinde la playoff si nu reuseste sa castige. Mai presus de orice, Barnsley pe teren propriu este in cautarea unui nou succes, ultima data cand a reusit acest lucru a fost pe 4 noiembrie, iar de atunci au trecut noua astfel de dispute, interval in care a inregistrat patru remize si cinci infrangeri.

Barnsley: Townsend – Yiadom; Jackson; Lindsay; Pinillos – Mallan; Gardner; Williams – McBurnie; Moore; Knasmullner

Norwich a pierdut si ea in runda anterioara, insa dezastrul a fost mai putin dureros, deoarece a marcat de trei ori si ghinionul a fost destul de mare, drept pentru care a cedat cu 3-4, in deplasarea de la Hull City. De asemenea, atentia “Canarilor” nu este indreptate spre vreun obiectiv, iar avand acest lucru in vedere, se poate explica multitudinea rezultatelor de egalitate din ultimele luni. Astfel, in precedentele sase etape, Norwich a remizat de cinci ori, dar chiar si asa ramane pe loc neutru, ocupand locul 14, cu 48 de puncte.

Norwich: Gunn – Lewis; Klose; Hanley; Pinto – Leitner; Tettey – Hernandez; Maddison; Murphy -Oliveira

Caracteristic celor de la Norwich, in tur a fost 1-1, dar de data aceasta urmeaza un meci decisiv pentru Barnsley, deoarece nu-si mai permite sa joace slab acasa, terenul unde are nevoie de cele mai multe puncte stranse, pentru a evita retrogradarea si astfel, a salva sezonul foarte slab pe care l-a avut inca din runda inaugurala.

Pronostic Barnsley – Norwich: ambele marcheaza

Cota 1.86 la Unibet

Pronostic cota mare Barnsley – Norwich: scor corect 2-1

Cota 10.50 la Unibet

Statistica luna martie: 30W – 17L

Oferta pentru pariurile online la Unibet