Ponturi fotbal Bari – Cittadella – Serie B


Bari este cea mai buna echipa de pe teren propriu

Sursa foto: repubblica.it

Vineri, 20 octombrie, de la ora 22:00, are loc meciul de pe “San Nicola”, in care se intalnesc Bari si Cittadella, duel din cadrul rundei cu numarul 10 din Serie B.

Bari este usor favorita la casele de pariuri, dat fiind faptul ca este echipa gazda, dar si datorita faptului ca trece printr-o forma buna, reusind sa obtina trei victorii si un rezultat de egalitate in ultimele cinci meciuri. De asemenea, aceasta a urcat pe locul 9, cu 13 puncte, avand +3 in dreptul golaverajului. In runda anterioara, Galano a fost omul exponential pentru Bari, acesta marcand o dubla in Pro Vercelli – Bari, partida incheiata 2-2. Mai mult decat atat, faptul ca joaca pe “San Nicola” este clar un plus pentru aceasta, deoarece in postura de echia gazda, Bari a obtinut 12 puncte din 15 maxim posibile.

Cittadella nu a reusit in runda anterioara sa scoata vreun punct, ceea ce nu are vreo explicatie, avand in vedere ca a jucat impotriva celor de la Cremonese, echipa in fata careia a pierdut cu 1-2, asta in conditiile in care adversarii au evoluat cu doi oameni mai putini in ultimele 20 de minute. Acest rezultat a costat-o cateva pozitii, deoarece a cazut pe locul 10, cu acelasi punctaj precum adversara din acest duel, cu doar doua lungimi mai putine decat Palermo, echipa aflata in aceste momente pe locul al doilea.  Interesant este ca in ultimele doua deplasari s-a descurcat cat se poate de bine, rezultatele fiind pe masura, deoaroece s-a impus in aceste meciuri.

CIttadella a castigat ambele meciuri directe din sezonul trecut, de fiecare data marcandu-se cel putin doua goluri. Cu toate acestea, acum este o alta situatie, din acest motiv ma si astept sa avem parte de goluri, cate unul in fiecare repriza, poate, chiar ambele sa participe la spectacolul de pe tabela, asa cum a fost in cel mai recent duel de pe “San Nicola”.

Pronostic Bari – Cittadella: ambele marcheaza

Cota 1.70 la Unibet

Pronostic cota mare Bari – Cittadella: 1 pauza / X final

Cota 13.00 la Unibet

Statistica luna octombrie: 37W – 28L

Oferta pentru pariurile online la Unibet