Ponturi fotbal Avai – Londrina – Brazilia Serie B


Ponturi fotbal Avai – Londrina – Brazilia Serie B

Avai – Londrina

Sursa foto: globoesporte.globo.com

Miercuri dimineata, de la ora 03:30, Avai primeste vizita celor de la Londrina, intr-un duel din cadrul rundei cu numarul 18 a Serie B.

Avai este pe locul 15, cu 20 de puncte, la trei lungimi distanta de primul loc direct retrogradabil, ocupat de Bragantino. In ultima etapa au pierdut pentru prima ora in ultimele cinci etape si a saptea in aceasta stagiune, 1-3 in deplasarea de la Nautico. Singurul gol al celor de la Avai a fost inscris de rezerva Lucas Coelho, care este la golul de debut, dar l-au pierdut pe fundasul central Renato, eliminat in prima repriza. Acum urmeaza sa revina pe teren propriu, o suprafata unde nu a cunoscut infrangerea de patru meciuri, reusind sa adune 17 puncte din 24 posibile, golaverajul fiind si el unul pozitiv, +7.

Londrina este pe locul 6, cu 25 de puncte, la patru lungimi in spatele locului 4, ocupat de Atletico GO si ultimul care le asigura promovarea. Neinvinsa de cinci meciuri, interval in care a obtinut doua victorii si trei remize, Londrina este una dintre cele mai in forma echipe din Serie B. Defensiva este punctul forte al echipei, avand una dintre cele mai solide aparari din liga secunda braziliana. Totusi, in ultima etapa a reusit o remiza, 1-1 cu Sampaio Correa, echipa aflata pe ultimul loc. De aceasta data s-ar putea schimbar lucrurile, deoarece Londrina urmeaza sa joace pe teren strain, unde a strans 10 puncte din 24 posibile in aceasta stagiune.

Cele doua nu s-au intalnit in meci direct de 12 ani, dar asa cum o arata forma de moment, oricine poate sa castige. Totusi, inclin sa cred ca nu este intamplator faptul ca Avai nu a pierdut pe teren propriu de patru jocuri, interval in care s-a marcat de ambele parti in fiecare disputa. Acum intalnesc una dintre echipele care se apara cel mai bine din Serie B si cred ca nu se vor marca goluri, in special ca in 4 din 16 meciuri ale Londrinei s-au inscris minimum trei goluri.

Pronostic Avai – Londrina: sub 2,5 goluri, cota 1.54 la NetBet

Pronostic cota mare Avai – Londrina: sub 1,5 goluri, cota 2.65 la NetBet

Statistica luna iulie: 114W – 2D – 77L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Avai – Londrina

Avai NetBet