Arsenal are o revansa de luat cu Atletico

Ponturi fotbal - Unai Emery are un prim test important cu Atletico - International Champions Cup continua cu primul meci al celor de la Arsenal si al celor de la Atletico Madrid. Acestia vor disputa partida in Singapore si ma astept ca "tunarii" sa faca o prima impresie buna sub Unai Emery.
Recomandari
Atletico Madrid vs Arsenal FC
July 26,2018
14:30 PM

Atl. MadridAtletico Madrid vs ArsenalArsenal

O noua era sub comanda lui Unai Emery

  • Era lui Arsene Wenger a apus la gruparea din nordul Londrei, iar acum Unai Emery este pregatit sa preia fraiele echipei. Acesta a ales sa fie doar antrenor principal si nu si manager al echipei, o practica din ce in ce mai comuna in Premier League. Din punct de vedere al lotului, Arsenal s-a intarit pe pozitiile deficitare (cum cereau fanii inca de acum 3 ani). Au fost adusi inchizatori, portar, cat si fundasi si ma astept ca Arsenal sa ramana o echipa cu o filozofie de joc frumoasa si pe placul ochiului.

Arsenal cauta cu orice pret revansa

  • Ce modalitate mai buna sa debutezi ca si antrenor intr-un meci pe o scena atat de mare decat sa castigi o partida impotriva echipei care te-a eliminat in semifinalele Europa League acum cateva luni? Cu siguranta asta-si propune Unai Emery si cei de la Arsenal, care sunt in efectiv aproape complet. Spre deosebire de cei de la Atletico Madrid, care au mai multi jucatori care inca sunt in vacanta dupa Campionatul Mondial. Lacazette si Aubameyang vor juca cu siguranta astazi, sustinuti de Ramsey, Ozil, Mkhitaryan, insa de asemenea, si pustii lui Arsenal cu potential ofensiv (Nketiah, Reine-Adelaide, Maitland-Niles si multi altii vor fi dornici de afirmare).

Miza:  8/10

Atletico Madrid vs Arsenal

Pronosticuri Braga - Zorya

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul