Meciul zilei - Athletic Bilbao - Malaga - Raul Dezmirean


Ambele echipe trec printr-o perioada slaba

Cu incepere de la ora 17:15 avem al 2-lea meci al zilei din La Liga, dintre Ath.Bilbao si Malaga. Meciu se va desfasura pe stadionul „San Mamés” si va conta pentru etapa cu numarul 25 din La Liga.

Ath BilbaoAthletic Bilbao este pe locul 14 in La Liga, cu doar 28 puncte dupa 24 etape. Echipa lui Jose Ziganda are un sezon foarte slab, sub asteptarile conducerii, dar si o forma foarte slaba in ultimele meciuri oficiale. Chiar daca Bilbao a reusit sa treaca mai departe in Europa League de Spartak Moscova, in campionat lucrurile merg foarte prost deoarece nu au reusit sa castige de 6 meciuri, drept urmare postul antrenorului Spaniol in varsta de 51 ani este pus sub semnul intrebarii. In meciurile de acasa din acest sezon, Athletic Bilbao a adunat doar 15 puncte, avand un golaveraj de 8-6. De asemenea in ultimele 5 meciuri de pe propriul teren, Bilbao are doar rezultate de egalitate, dintre care 3 de 0-0. De la acest meci va absenta Iker Muniain.

MalagaMalaga este pe ultimul loc in La Liga, iar echipa lui José Manuel González pare tot mai aproape de Segunda Division. Cu doar 15 goluri marcate in 24 meciuri este foarte greu sa emiti pretentii la puncte, mai ales pe stadioanele unde nu ai castigat de 11 meciuri, iar aici ma refer pe „San Mames”. In ultima etapa Malaga a pierdut 1-2 pe propriul teren cu Valencia, dar jocul echipei a fost din nou la intamplare, cu doar cateva faze de poarta facute pe gresesile de pozitionare ale jucatorilor de la Valencia. In meciurile din deplasare, Malaga a reusit sa adune doar 4 puncte, avand doar 5 goluri marcate in 12 meciuri. Pentru Malaga nu va evolua Miquel din cauza cartonasului rosu primit in ultima etapa, dar si Carlos si Ricca din cauza accidentarilor.

Ambele echipe trec printr-un sezon slab, dar si printr-o perioada dezastruoasa, drept urmare nu ma astept la spectacol. Pe langa acest lucru Malaga a marcat doar 5 goluri in deplasare in 12 meciuri, iar ultimele rezultate 9 rezultate ale lui Bilbao de acasa s-au terminat cu sub 2.5 goluri.Cota pe care o avem la dispozitie pentru sub 2.5 goluri pare destul de buna, drept urmare am decis sa mizez pe ea.

Pronostic Athletic Bilbao – Malaga: Sub 2.5 goluri

Cota 1.64 la Unibet

Cote online pentru meciul Athletic Bilbao – Malaga