Ponturi fotbal - Armenia vs Albania - Calificari Euro 2016


Ponturi fotbal – Armenia vs Albania – Calificari Euro 2016

Albania

Armenia vs Albania – miza uriasa pentru oaspeti care in cazul unei victorii obtin in premiera calificarea la un turneu final. Albania putea rezolva ecuatia calificarii inca din meciul su Serbia din urma cu 3 zile, dar a cedat toate punctele, incasand doua goluri dupa minutul 90. Presiunea isi va pune amprenta asupra jocului si de aceasta data si nu este exclus ca Albania sa primeasca gol de la o Armenie care joaca relaxat, dar care ii are in lot pe Mhkitaryan, Gazaryan sau Movsisyan. Pontul recomandat pentru Biletul zilei este Armenia marcheaza, cota 1,70 la Sportingbet.

Armenia este ultima clasata cu doar doua puncte in 7 meciuri si foarte probabil va termina pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul acestui meci. Si totusi se joaca o calificare, de aceea nu cred ca armenii se vor da la o parte. Pe teren propriu a marcat un gol cu Serbia si chiar doua cu Portugalia. Iar Albania nu este o forta a fotbalului european, deci sanse mari ca gazdele sa inscrie, mai ales ca albanezii sunt obligati sa iasa la joc, avand nevoie de victorie. Si inca un atu in favoarea gazdelor: antrenorul Hoysepayan nu are nici un jucator accidentat sau suspendat.

Armenia echipa probabila: Beglaryan – Hovhannisyan, Arzumanyan, Haroyan, Hayrapetyan – Mkrtchyan – Ozbiliz, Mkhitaryan, Pizzelli, Ghazaryan – Movsisyan.

Albania are in acest moment cu un punct mai putin decat Danemarca, echipa ce si-a terminat de jucat meciurile din preliminarii. Remiza nu ii ajuta pe albanezi intrucat la egalitate de puncte Danemarca are avantajul meciurilor directe. In meciul cu Serbia a ales sa joace prudent, nu si-a creat foarte multe situatii de gol si a fost surprinsa pe final. De aceasta data ar trebui sa vedem o echipa a Albaniei mult mai incisiva, ce nu mai are nimic de pierdut si care depinde doar de ea insasi pentru calificarea la turneul final. Mavraj, Lila si Majushi sunt accidentati.

Albania echipa probabila: Berisha – Hysaj, Djimsiti, Cana, Agolli – Gashi, Xhaka, Abrashi, Lenjani – Cikalleshi, Balaj.

Ponturi fotbal Armenia va Albania: Armenia marcheaza @ 1,70 la Sportingbet

Ponturi pariuri Armenia vs Albania: Peste 2,5 goluri @ 2,60 la Sportingbet

Oferta pariouri online si cote Armenia vs Albania: 

Armenia

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 15W-14L-8V