Ponturi fotbal Al-Ittihad – Al-Hilal – Premier League


Al-HIlal este neinvinsa de 22 de meciuri

Sursa foto: goal.com

Joi seara, de la ora 20:20, pe “Prince Abdullah al-Faisal Stadium” are loc derby-ul campionatului Arabiei Saudite, AL Ittihad – Al-Hilal.

Al-Ittihad nu a inceput deloc sezonul asa cum isi doreste o echipa care an de an isi doreste sa obtina titlul, ea ocupa locul 10, cu 3 puncte. Dupa succesul obtinut in urma cu o luna, aceasta nu a reusit sa lege inca un rezultat bun, iar in runda anterioara a cedat cu 1-2 in deplasarea de la Al-Faysaly, asta dupa ce Falatah a deschis scorul, iar “galben-negrii” au condus la pauza. De asemenea, postura de echipa gazda pe care urmeaza sa o aiba este una delicata, deoarece in singurul joc pe care l-a avut la Jeddah, Al-Ittihad a pierdut, 1-3 cu AL Batin.

Al-Hilal este la polul opus in ceea ce priveste startul de sezon, ea fiind una dintre cele doua echipe care au punctaj maxim dupa primele trei runde, meciuri in care a dat cu trei goluri mai multe decat au reusit sa-I inscrie adversarele sale. AL Hilal a reusit in etapa trecuta sa faca un prim meci excelent in defensiva, fiind pentru prima oara cand reuseste sa castige fara sa primeasca gol. Ea s-a impus cu 1-0 in fata nou-promovatei Ohud, cand Faisal Darwish a reusit sa-si treaca in cont primul sau gol din campionat. Totusi, cel mai periculos om este brazilianul Carlos Eduardo, mijlocasul in varsta de 27 de ani a reusit sa inscrie deja de doua ori in campionat si de alte trei ori in Liga Campionilor Asiei.

Al-Hilal este clar principala favorita la castigarea acestui meci, ea fiind neinvinsa de 22 de meciuri, partide in care majoritatea au fost victorii. Tot ea a iesit invingatoare si in singurul meci direct sustinut in 2017, iar atunci s-a jucat tot pe terenul celor de la Al-Ittihad. Una peste alta ma astept ca oaspetii sa controleze jocul in cea mai mare parte a lui, pentru ca la final sa-si treaca in cont cel putin un punct.

Pronostic Al-Ittihad – Al-Hilal: X2 pauza / X2 final

Cota 1.47 la Betano

Pronostic cota mare Al-Ittihad – Al-Hilal: oaspetii castiga

Cota 1.88 la Betano

Statistica luna septembrie: 153W – 84L

Oferta pentru pariurile online la Betano