Ponturi Fotbal - Al Ahli - Al Gharafa - AFC Champions League


Consider ca vom avea un meci deschis

Cu incepere de la ora 19:15, Al Ahli primeste vizita echipei Al Gharafa intr-un meci din competitia AFC Champions League.

Al Ahli SC (Sau)Al Ahli este pe locul 2 in Arabia Saudita si se lupta cu Al Hilal pentru castigarea campionatului. Cu doar 3 etape inainte de final, Al Ahli este la un punct in spatele celor de la Al Hilal. Echipa trece printr-o perioada foarte buna, deoarece nu a mai fost invinsa de 10 meciuri oficiale la rand. In Champions League se afla pe prima pozitie, cu 7 puncte adunate dupa 3 meciuri si cu o victorie in acest meci, echipa lui Sergiy Rebrov are sanse mari de calificare. Antrenorul Rebrov obisnuieste sa foloseasca un sistem 4-2-3-1, cu Omar Al-Soma varf impins, iar pe benzile laterale cu Leonardo si Fetfatzidis.

Al-Gharafa (Qat)Al Gharafa este pe locul 4 in Qatar cu 2 etape inainte de finalul campionatului. Echipa nu mai are sanse sa prinda un loc de cupa internationala, drept urmare incearca sa castige AFC Champions League pentru a participa si anul urmator in aceasta competitie. Chiar daca este foarte greu sa se intample acest lucru, transferul lui Wesley Sneijder la echipa antrenata de Bulent Uygun este un mare plus. Jucatorul olandez reuseste sa schimbe jocul si sa faca diferenta meci de meci, drept urmare Al Ahli nu este foarte mare favorita atunci cand se afla un jucator atat de bun in tabara adversa. Al Gharafa are 39 goluri marcate dupa 20 meciuri in campionatul din Qatar, avand o medie de 1.9 goluri marcate pe meci. De asemenea, in AFC Champions League au 4 puncte dupa 2 meciuri, iar o victorie in acest meci i-ar duce pe un loc de calificare.

Al Ahli – Al Gharafa: Head-to-Head

05.03.18 CL Al-Gharafa Al Ahli SC 1 : 1
23.04.13 CL Al-Gharafa Al Ahli SC 2 : 2
27.02.13 CL Al Ahli SC Al-Gharafa 2 : 0
28.04.10 CL Al Ahli SC Al-Gharafa 0 : 1
09.03.10 CL Al-Gharafa Al Ahli SC 3 : 2

 

Al Ahli – Al Gharafa: Concluzie

In tur am avut parte de un meci foarte deschis, cu multe ocazii la ambele porti si consider ca acelasi lucru se va intampla din nou. Gazdele au reusit sa marcheze cel putin 2 goluri in ultimele 7 meciuri de pe propriul teren, iar acest lucru ne arata faptul ca sunt o „nuca” puternica acasa. De asemenea, Gharafa a reusit sa marcheze in ultimele 6 deplasari cel putin 2 goluri, drept urmare consider ca pe langa unii jucatori de valoare din teren, aceste statistici ne ajuta foarte mult in luarea deciziei asupra pronosticului final.

Pronostic Al Ahli – Al Gharafa: Peste 2.5 goluri

Cota 1.61 la Unibet

Pronostic cota mare Al Ahli – Al Gharafa: Scor corect 2-2

Cota 14.00 la Unibet

Cote online pentru meciul Al Ahli – Al Gharafa