Ponturi fotbal Accrington vs Leyton – League Two


Ponturi fotbal Accrington vs Leyton – League Two

Accrington vs Leyton

Sursa foto: accringtonstanley.co.uk

Vineri, 25 martie, de la ora 17:00, Accrington vs Leyton este unul dintre duelurile programate in etapa cu numarul 38 din League Two.

Accrington are de trecut un hop foarte important, deoarece este pe locul 5, cu 64 de puncte, unul distanta de locul al treilea, care le-ar asigura o promovare directa. Acestia vin dupa un succes obtinut cu greu, Billy Kee reusind sa inscrie singurul gol al partidei cu Dagenham & Red, astfel, echipa sa ajungand la trei jocuri consecutive fara infrangere. Pe ‘Crown Ground’, terenul unde isi disputa partidele de pe teren propriu, Accrington se simte foarte bine, dovada ca au 33 de puncte adunate, iar in ultimele cinci jocuri au un bilant de doua victorii, doua remize si o infrangere, 1-3, cu Portsmouth.

Leyton este pe sapte, ultimul loc care le permite sa mearga in play-off, cu 59 de puncte, doar doua peste urmaritoarea principala, Wycombe. Un moral cat se poate de bun pentru Peter Ramage si colegii sai, datorita celor doua victorii consecutive, obtinute in campionat. Au invins-o intai pe Oxford, cu scorul de 1-0, apoi ai repetat isprava, reusind acelasi scor si impotriva modestei Morecambe. Acum vor juca iaras in deplasare, o postura care le place celor de la Leyton si nu are cum sa fie altfel, deoarece au patru victorii si o remiza in ultimele cinci deplasari, iar ultima data cand au pierdut, a fost la finele lunii decembrie, dupa un 1-2 cu Bristol Rovers.

Echipe probabile:

Accrington(4-4-2): Etheridge – Pearson – Davies – Hughes – Halliday  – Mingoia  – McCartan – Conneely – McConville – Kee – Brown

Leyton(4-4-2): Cisak – Hunt – Ramage – Brisley – Williams – Clohessy – Atangana – Nolan – Mcanuff – Simpson – Granduillet

Este foarte probabil sa asistam la un joc de asteptare, unde ambele echipe vor incerca sa controleze mijlocul terenului, astfel sa profite de o eventuala greseala a adversarului. Ma astept sa nu vedem modificari de scor de ambele parti, dar pe de alta parte, echipe mai in forma este Leyton, mai ales ca evolueaza pe teren strain, locul unde s-au simtit foarte bine in ultimul timp.

Pronostic Accrington vs Leyton: Accrington marcheaza sub 1,5 goluri, la o cota de 1.48 la NetBet

Pronostic cota mare Accrington vs Leyton: X la pauza, la o cota de 2.00 la NetBet

Statistica luna martie: 30W-15L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

Accrington NetBet