Ponturi fotbal Aarhus vs Aalborg – Cupa Danemarcei


Ponturi fotbal Aarhus vs Aalborg – Cupa Danemarcei

Aarhus vs Aalborg

Sursa foto: Uefa.com

Joi, de la ora 21:00, are loc returul semifinalei Aarhus vs Aalborg, din cadrul Cupei Danemarcei. In tur, scorul a fost 2-0 pentru Aarhus.

Aarhus este foarte aproape de o calificare in finala Cupei Danemarcei, dupa ce in tur a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul celor de la Aalborg, prin reusite lui Bjarnason si Duncan. O eventuala calificare, ar salva sezonul acestora, avand in vedere ca in campionat sunt pe locul 10 din 12 participante, cu 26 de puncte. Norocul lor consta in faptul ca retrogradeaza o singura echipa, iar aceea este la distanta mare in spatele lor, mai exact 15 puncte. In vederea returului din cupa, antrenorul celor de la Aarhus a sacrificat meciul din campionat, trimitand in teren o echipa mai putin experimentata si rezultatul a fost unul pe masura, pierzand cu 0-2.

Aalborg la randul ei este foarte aproape sa rateze podiumul din Superliga, avand in vedere ca a pierdut in ultima etapa de campionat (1-2 cu Sonderjyske) si a cazut pe locul 4, la egalitate de puncte cu echipa aflata pe treapta a treia, 42. Acestia au sanse foarte mici sa revina si in Cupa, cu toate ca 2-0 este cel mai periculos scor, dar evolutiile lor din ultimul timp au aratat o scadere in jocul prestat. Mai mult, deplasarile in actualul sezon competitional nu a fost deloc pe placul lor, drept dovada ca in campionat au adunat 19 puncte, dar au un golaveraj negativ, -3.

Daca in partida din tur am anticipat pronosticul si am fost convinsi ca Aarhus inscrie cel putin un gol, de aceasta data lucrurile se schimba putin, deoarece Aalborg are doar alternativa victoriei la scor daca vrea sa joace finala, cel mai probabil in compania celor de la FC Copenhaga. Totusi, nu putem sa nu remarcam faptul ca in ultimele cinci jocuri directe, de pe terenul celor de la Aarhus s-a lasat cu o ploaie de goluri, iar oaspetii s-au impus in ultimele trei jocuri. De aceea, cred ca sunt sanse foarte mari sa vedem goluri peste medie si de ce nu, modificari pe tabela in dreptul ambelor echipe.

Pronostic Aarhus vs Aalborg: peste 2,5 goluri, la o cota de 1.90 la NetBet

Pronostic cota mare Aarhus vs Aalborg: scor corect 2-2, la o cota totala de 14.00 la NetBet

Statistica luna aprilie: 62W-1D-37L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

Aalborg NetBet