Ponturi fotbal Aalborg - Horsens – Superliga


Derby pentru playoff la Aalborg

Sursa foto: achorsens.dk

Luni, 5 martie, de la ora 19:00, pe “Aalborg Portland Park” se joaca Aalborg – Horsens, confruntare din rnda cu numarul 24 din Superliga.

Aalborg este inca un lupta pentru playoff, iar rezultatul obtinut la finalul etapei anterioare o ajuta foarte mult. Aceasta a reusit sa dispuna cu 1-0 de SOnderjyske, intr-un meci avut in deplasare, drept pentru care a urcat pe locul 8, cu 31 de puncte, golaverajul fiind acela care face diferenta dintre ea si ultimul loc ce ii asigura realizarea obiectivului propus. Pe de alta parte, Aalborg are mari probleme in ceea ce priveste meciurile de acasa. In ultimele cinci confruntari avute pe “Aalborg Portland Park”, nu a reusit sa csatige, cu toate ca a dat o replica buna, insa a inregistrat trei rezultate de egalitate si doua infrangeri, dar infrangerile au venit in fata celor mai bine doua clasate.

Horsens este si ea o echipa dornica sa realizeze un obiectiv la care nu spera, avand toate sanesele sa termine pe loc de playoff, avand in vedere ca ocupa locul 5, cu 32 de puncte, contrar faptului ca are un golaveraj negativ, -2. In ultima etapa, Finnbogason a fost omul cheie al acesteia, marcand golul de 1-1 in minutul 90+4, drept pentru care si-a dus echipa la trei meciuri consecutive fara esec. Recunoscuta ca fiind o echipa de teren propriu, Horsens urmeaza sa joace in deplasare, acolo unde a reusit trei victorii, ultima in cea mai recenta asemenea partida, drept pentru care a ajuns la 13 puncte stranse si tot atatea goluri marcate.

Cu un atac timid in meciurile din deplasare, Horsens cred ca urmeaza sa aiba mari probleme in fata lui Aalborg, avand in vedere ca in ultimii sapte ani si jumatate nu s-a impus pe “Aalborg Portland Park”. Victoria din runda anterioara a echipei gazda cred ca ii ofera un plus de incredere, pe baza caruia are toate sansele sa obtina un nou succes, mizand si pe faptul ca joaca acasa, iar invingatoarea fie trece pe loc de playoff, fie isi consolideaza locul deja ocupat.

Pronostic Aalborg – Horsens: gazdele castiga o repriza

Cota 1.50 la Unibet

Pronostic cota mare Aalborg – Horsens: gazdele castiga

Cota 1.96 la Unibet

Statistica luna martie:  11W – 3L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Aalborg – Horsens