Pariuri speciale - Vlad propune un pronostic pentru ambele meciuri din Champions League


Vom vedea echipe mai putin pragmatice in seara aceasta? 

Sursa foto: www.uefa.com

Deja se cunosc 4 echipe care vor juca in sferturile de finala ale UEFA Champions League, iar astazi se vor desemna urmatoarele 2. Vom fi cu ochii atintiti atat pe partida foarte tensionata de pe Old Trafford, cat si pe meciul de pe Olimpico, care are potential ridicat de goluri.

Imagini pentru manchester united

  • Daca ar fi sa facem abstractie de valoarea loturilor, de traditie si de ce inseamna fiecare club si ar fi sa analizam strict din punct de vedere al performantei de pe teren din tur, atunci Sevilla ar trebui sa vina pe „Teatrul Viselor” drept favorita certa la calificare. De Gea a fost ingerul pazitor al celor de la United in tur care ar fi trebuit sa aibe de remontat macar un deficit de 2 goluri astazi daca formtia andaluza ar fi reusit sa-si concretizeze cateva din sansele imense.
  • In mod normal, cota pentru un astfel de pronostic este undeva la 1.25-1.30 (cum este cazul meciului Roma – Sahtior). La aceasta partida sincer nu inteleg marirea acesteia. Intr-adevar, in meciul tur, Sevilla nu a facut toate schimbarile (au introdus jucatori doar dupa minutul 85 si dominand meciul si incercand sa inscrie pe final, antrenorul nu a simtit nevoia sa schimbe ceva). Astazi, in opinia mea unica varianta in care nu se vor face toate schimbarile este aceea in care meciul merge in prelungiri (adica se termina 0-0 dupa 90 de minute). Imi vine foarte greu sa cred acest lucru, cota pentru „Over 0.5 goluri in meci fiind 1.04!

Miza: 10/10 unitati

Pronostic: Peste 5.5 schimbari efectuate in timpul regulamentar

Cota 1.42 la Betano

Imagini pentru as roma

  • Partida din Ucraina a fost una foarte atractiva din punct de vedere al spectatorului neutru. Roma a inceput partida mai bine, insa Sahtior a demonstrat ca merita sa se afle cel putin in aceasta faza a competitiei si au reusit sa intoarca scorul in fata proprilor fani. In principiu, cele doua echipe care se vor infrunta astazi nu se bazeaza foarte mult pe faza defensiva, ci pe explozia de creatie si fazele rapide.
  • Atmosfera din capitala Italiei va fi fara doar si poate una fierbinte, fanii romani visand de mult ca echipa lor sa ajunga cat mai departe in UEFA Champions League. Sansa le-a suras la tragerea la sorti, insa trebuie sa castige 1-0 sau cu orice alt scor la diferent de 2 goluri. Presimt ca ambele echipe se vor deschide la un moment dat in seara aceasta si vom vedea multe faze de poarta. Suturile blocate, suturile pe langa poarta si suturile pe cadrul portii vor fi contorizate toate in vederea acestui pronostic (in partida tur au fost in total 28, 14 pentru fiecare echipa).

Miza: 8/10 unitati

Pronostic: Over 25.5 suturi in meci

Cota 1.85 la Mozzart