Pariuri speciale - Vlad propune 2 pronosticuri pentru partida de pe Emirates Stadium


Gattuso a venit cu declaratie de razboi la Londra 

Sursa foto: www.uefa.com

In seara aceasta Arsenal in aparenta are o misiune foarte facila pe Emirates Stadium, aceea de a apara un rezultat de 2-0 inregistrat in meciul tur de pe San Siro. Ma astept la un meci de lupta in care „tunarii” sa nu aiba o misiune asa de facila precum crede toata lumea.

ArsenalArsenal vs AC MilanAC Milan

  • Arsene Wenger i-a dat o lectie de tactica lui Gennaro Gattuso in meciul tur dintre AC Milan si Arsenal, insa astazi consider ca ecuatia va arata total diferit in capitala Angliei. Apararea lui Arsenal este una destul de subreda, asta vazandu-se in ultima perioada cel mai bine. In partida tur, gruparea milaneza si-a creat foarte multe ocazii, insa a reusit sa cadreze un singur sut pe poarta lui Ospina. Acestia si-au facut incalzirea in deplasarea castigata la Genoa, reusind 7 suturi pe spatiul portii.
  • Pana si suedezii de la Osterunds au reusit sa aiba 4 suturi pe poarta celor de la Arsenal in meciul retur, iar un alt factor important este acela ca la Betano, linia este setata la 4.5, iar cota este aproape identica! In ceea ce priveste principalul pronostic, la alte case de pariuri, cota pentru acesta variaza intre 1.20-1.30!
  • Pariul referitor la subsitutiile din meci ne-a adus foarte mare profit in UEFA Champions League si consider ca se va intampla acelasi lucru si in seara aceasta. Unica varianta pentru ca acest pronostic sa nu iasa este aceea in care Milanul lui Gattuso (care a spus ca fara doar si poate nu vine in vacanta cu echipa pe Emirates Stadium) reuseste o „remontada” si va conduce cu 2-0 dupa 90 de minute.

Miza 1: 9.5/10 unitati

Miza 2: 7.5/10 unitati

Pronostic 1: Over 5.5 schimbari realizate in meci

Cota 1.50 la Betano

Pronostic 2: AC Milan over 3.5 suturi pe poarta

Cota 1.70 la Superbet