Pariuri speciale - Vlad mizeaza pe show ofensiv pe Allianz Arena in Champions League


Bayern Munchen e obligata sa inceapa meciul in forta

Sursa foto: www.uefa.com

In seara aceasta se joaca ultimele partide din prima jumatate a grupelor UEFA Champions League, iar spectacolul este unul garantat. Anticipez inscrierea multor goluri pe majoritatea stadioanelor, insa majoritatea ochilor vor fi atintiti asupra disputei de pe Allianz Arena intre Bayern Munchen si Paris Saint Germain.

BayernBayern Munchen vs PSGPSG

  • Inainte de lovitura de start, ambele echipe din aceasta infruntare sunt deja calificate in primavara europeana. Paris Saint Germain ocupa locul 1 cu numar maxim de puncte dupa 5 partide, pe cand Bayern inca resimte infrangerea dureroasa de pe Parc des Princes de la Paris (infrangere care a cauzat demiterea lui Carlo Ancelotti) si sta in spatele parizienilor, cu 12 puncte si un golaveraj inferior.
  • Din momentul sosirii lui Jupp Heynckes la gruparea bavareza, Bayern Munchen este o fortareata pe Allianz Arena si o masinarie de goluri, cum ne-a obisnuit titratul antrenor si in precedentul sau mandat la Bayern (cand a castigat tot ce se putea echipa). Ambele echipe vor crea o emulatie ofensiva foarte frumoasa si sunt sigur ca vom vedea multe goluri, cu Bayern cautand o dominare ostila impotriva starurilor de la Paris (o eventuala victorie la 4 goluri diferenta ar trimite echipa din Munchen pe primul loc in grupa)!

Allianz Arena

Pronostic: Over 10.5 suturi pe poarta in meci @ 1.87 la Betano

*La alte case de pariuri, linia pentru acest pariu este la 11.5, la aceeasi cota.