Pariuri speciale - Vlad mizeaza pe golurile lui Romelu Lukaku in Champions League


Romelu Lukaku este golgheterul echipei in UCL 

Sursa foto: www.uefa.com

UEFA Champions League este competitia unde cei mai buni jucatori stralucesc pentru echipele lor de club. Romelu Lukaku este unul din oamenii reprezentativi ai trupei lui Jose Mourinho, iar acesta este golgheterul echipei anul acesta, cu 4 goluri inscrise momentan in competitie. Va reusi sa mai marcheze de doua ori in acest sezon european?

Imagini pentru manchester united

  • Atacantul belgian al „Diavolilor Rosii” vrea sa demonstreze contrariul tuturor criticilor sai. Acestia l-au criticat in repetate randuri ca nu poate inscrie in meciurile importante (impotriva Big 6) si ca de fiecare data cand inscrie pentru United nu o face mai mult de o singura data pe meci. In editia actuala de Champions League are momentan inscrise 4 goluri (dubla in deplasarea de la Moscova si un gol tot in poarta rusilor pe Old Trafford, iar ultimul a survenit in victoria de pe Old Trafford cu Basel).
  • Sevilla a aratat in repetate randuri faptul ca are o defensiva fragila (a primit 5 goluri recent in deplasarea de la Eibar) si ma astept ca Jose Mourinho sa profite de acest fapt, la fel cum a profitat si Jurgen Klopp in partida cu FC Porto, transata de englezi inca din tur. Romelu Lukaku este in forma dupa cele 2 goluri inscrise in weekend cu Huddersfield si asteapta sa puna presiune pe fundasii gruparii spaniole in meciul de maine seara!

Miza: 9/10 unitati

Pronostic: Romelu Lukaku over 5.5 goluri inscrise in Champions League 2017-2018

Cota 1.87 la Betano

Romelu Lukaku

Statistica: 23W – 0V – 16L
Profit: +23,66 unitati
Procentaj reusita: 58.97%
Media cotelor castigate: 1.85
Media cotelor pierdute: 1.908