Pariuri speciale - Vlad mizeaza pe faulturi multe in duelul Juventus - Barcelona


Toti ochii vor fi atintiti pe duelul Messi vs Dybala

Sursa foto: www.espnfc.com

Dupa rezultatele spectaculoase de ieri si rasturnarile de situatie, ne asteptam ca astazi sa avem o zi cel putin la fel de palpitanta in Uefa Champions League. Punctul culminant va fi oferit de partida dintre Juventus si Barcelona de pe „Juventus Stadium”, acolo unde Buffon va juca probabil unul din ultimele sale meciuri de mare anvergura.

Juventus vs Barcelona

  • Chiar daca sefia grupei pare sa fie rezolvata inca din meciul tur, vom avea parte de o partida in care niciuna din echipe nu va avea garda jos, intrucat orgoliile nu permit asemenea lucruri la nivelul la care se joaca acest meci. Jucatorii lui Juventus vor dori razbunare pentru infrangerea usturatoare de pe Camp Nou si fara doar si poate vor dori sa arate ca in fazele eliminatorii pot infrunta orice oponent de la egal la egal, indiferent de nume (cum a fost si cazul semifinalelor de anul trecut).
  • In meciul tur, in care a parut ca doar Barcelona este pe teren, raportul faulturilor a fost de 9-15, insa au fost foarte multe perioade moarte la 2-0/3-0 in care echipa blaugrana doar pasa la trecerea timpului si la conservarea rezultatului. Astazi vad un meci mai strans, in care posibil sa avem penalty sau chiar jucatori eliminati, iar sarbul Milorad Mazic nu va lasa jocul foarte liber, cum nici nu ii este stilul. In ultima partida disputata in Italia intre cele doua echipe (meciul 1 din semifinalele de anul trecut), s-au inregistrat nu mai putin de 39 de faulturi! 

Juventus - Barcelona

Pronostic: Over 24.5 faulturi in meci @ 1.87 la Betano

Statistica baschet: 11W – 1V – 6L

Statistica NFL: 1W – 0V – 0L