Pariuri speciale - Vlad mizeaza cu incredere pe spectacol in El Clasico


Pariuri speciale – Vlad mizeaza cu incredere pe spectacol in El Clasico

El Clasico

Sursa foto: 110greatgoals.com

Duelul mult anticipat din La Liga se va desfasura in aceasta seara de la ora 21:00, capul de afis fiind duelul MSN vs BBC, iar eu va propun o alternativa mai speciala la pariurile devenite deja standard de genul 3+ sau GG3+ care au cote relativ mici pentru aceasta disputa.

Eficacitatea suturilor in El Clasico:

  • Povestea spune ca in El Clasico, fazele spectaculoase sunt echivalente cu numarul de blitz-uri inregistrate fie pe Camp Nou, fie pe Santiago Bernabeu si cum Barcelona isi continua marsul inspre titlu, acest duel de gala ar trebui sa vina drept un bonus pentru catalani. Intr-un meci fara o adevarata miza, atmosfera ar trebui sa fie cat se poate de buna si am putea sa fim martorii unui adevarat unei avalanse de goluri la ambele porti.
  • In ultimele dispute dintre aceste doua echipe, media ocaziilor este undeva la 30 de meci, aici incluzand suturi pe poarta, pe langa poarta si suturi blocate. In conditiile in care primele doua categorii sunt preponderente, intr-un meci relaxat in care vedetele ambelor echipe-si vor dori sa inscrie cat mai mult, sunt de parere ca numarul suturilor la poarta ar trebui sa reprezinte cel putin jumatate din numarul ocaziilor totale. Ca o referinta pentru pronosticul nostru, meciurile disputate de Real Madrid si Barcelona in Champions League, contra celor de la AS Roma, respectiv Arsenal Londra s-au terminat cu 15, respectiv 12 suturi pe spatiul portii!
  • Fiind cel mai urmarit meci de pe planeta, abundenta de staruri pe metru patrat nu poate sa lipseasca, iar rivalitatea MSN vs BBC ar putea atinge cote mai inalte decat cele actuale. Dintre cei 6 goleadori ce fac parte din aceste doua triplete, galezul Gareth Bale este singurul care nu se afla in Top 6 marcatori in Primera Division, iar avand in vedere orgoliul pus la bataie, niciuna dintre echipe nu va ceda nici macar un centimetru de gazon, rezultand intr-un El Clasico pe cinste!

Pronostic fotbal: Peste 11.5 suturi pe poarta @ 1.85 la Superbet