Pariuri speciale - Vlad mizeaza 350 RON pe un meci cu faulturi multe la FCSB - Dinamo


Vom avea un meci extrem de tacticizat in derby?

Sursa foto: www.sport.hotnews.ro

Inca dupa finalul pauzei internationale s-a pus problema meciului dintre FCSB si Dinamo. Iata ca a sosit si ziua „derby”-ului din capitala, iar ambele tabere sunt nerabdatoare si destul de incinse inainte de marele meci. La ora meciului se anunta un cer senin, vremea nefiind un factor de luat in considerare in cadrul pariului nostru de astazi.

FCSBFCSB vs DinamoDinamo București

  • In ultimele „derby”-uri dintre FCSB si Dinamo, borna de 30 de faulturi a fost mai mereu atinsa, cat si depasita. In conjunctura actuala, consider ca linia trebuia setata undeva la 34.5 sau chiar 35.5, in special dupa rezultatul din meciul cu CFR Cluj. Atmosfera de pe stadion va fi si aceasta una prielnica pariului nostru, intrucat cu 40-50 de mii de oameni in spate, altfel vor fi motivati jucatorii in meciul din seara aceasta.
  • In ultima perioada, Dinamo a reusit sa-si adjudece mai multe meciuri in derby-ul cu FCSB si consider ca in special Nicolae Dica, cat si restul jucatorilor se simt destul de „presati/intepati” pe tema aceasta. Cu jucatori impulsivi precum Budescu, Alibec si Man in teren, spiritele se vor incinge destul de usor in tabara stelista, pe cand Dinamo va veni cu siguranta cu numeroase inovatii odata cu numirea lui Vasile Miriuta – Filip, Hanca si Nemec sunt asteptati cu totii printre titulari!

FCSB - Dinamo

  • Meciul dintre FCSB si CFR Cluj este cel mai bun reper pentru pariul ales de mine. La acel meci, am pariat „drept incercare” un pariu pe „CFR Cluj over 14.5 faulturi”, iar in acel meci, raportul a fost de 23:23, adica nu mai putin de 46 de faulturi in meciul dintre teoretic „cele mai valoroase” echipe din Romania la ora actuala.

Pronostic 1: Over 31.5 faulturi in meci @ 1.87Betano

Pronostic 2: FCSB over 14.5 faulturi in meci @ 1.75Betano