Pariuri speciale - Vlad a pregatit doua pronosticuri pentru incinsul duel CFR - FCSB


Reuseste FCSB sa treaca pe primul loc dupa partida din Gruia? 

Sursa foto: www.betano.ro

„Noul derby de Romania” dupa cum a fost intitulat in ultima perioada duelul CFR Cluj – FCSB (in special dupa ce Dinamo Bucuresti nu a reusit sa se califice in playoff) se va juca cu o intensitate incredibila si la cote foarte inalte din partea ambelor echipe. Niciun jucator din cei 22 prezenti pe gazon deseara doreste altceva decat cele 3 puncte si ma astept la un meci cu destule faze de poarta, intrari dure si animozitati in timpul partidei intre combatanti.

Imagini pentru liga 1 betano

  • Bineinteles ca inainte de aceasta partida foarte importanta din punct de vedere al campionatului s-au aprins spiritele si s-au facut tot felul de comentarii si acuzatii in presa. Partea pozitiva este ca jucatorii se pare ca si-au vazut de treaba si au lasat managerii sportivi, antrenorii sau patronii sa duca aceste lupte la distanta. Dan Petrescu nu va sta pe banca tehnica a CFR-ului in aceasta seara, aspect ce poate reprezenta un mare minus in cazul in care va fi nevoie de o schimbare tactica foarte rapida la vreun moment dat al jocului.
  • In opinia mea, gruparea clujeana are semi-comfortul ca, chiar daca va pierde astazi, lupta pentru titlu este departe de a fi pierduta, pe cand formatia condusa de Dica in eventualitatea unei infrangeri la Cluj ar avea nevoie ca CFR sa se incurce de 2 ori si acestia sa aiba un parcurs foarte bun. Cel mai probabil deznodamant in viziunea mea va fi un rezultat de egalitate cu goluri (ca si in meciul de pe National Arena).
  • In ultimele partide nu s-a depasit limita impusa astazi (s-au dat 7 suturi in ultima infruntare), insa linia oferita de cei de la Winner este una mult mai buna decat la Betano sau orice alta casa de pariuri si merita incercata. In privinta golurilor, au trecut aproape 4 luni de cand FCSB nu a reusit sa marcheze cel putin un gol intr-o partida din deplasare si ma astept sa inscrie cel putin o data si in seara aceasta, pentru o cota foarte promitatoare!

Miza 1: 8/10 unitati

Miza 2: 8.5/10 unitati

 

Pronostic 1: Peste 7.5 suturi pe cadrul portii

Cota 1.95 la Winner

Pronostic 2: FCSB inscrie minim un gol in meci

Cota 1.67 la Betano