Pariuri speciale - Vlad a pregatit 2 pronosticuri pentru Arsenal - CSKA Moscova


Europa League ramane singura scapare a lui Wenger

Sursa foto: www.arsenalfc.com

Am avut o saptamana foarte prolifica in competitiile europene, bifand 5/7 pronosticuri corecte in UEFA Champions League marti si miercuri. Europa League este recunoscuta drept o competitie a surprizelor, insa o data ajunsi pana in sferturile de finale, trebuie sa fim constienti ca echipele calificate chiar isi doresc sa ridice trofeul deasupra capului si vor da 100% pe gazon in dubla mansa.

Imagini pentru europa league

  • La ultimele partide disputate de Arsenal in Premier League pe teren propriu, stadionul a aratat dezonorant pentru un astfel de club. O mare parte din fanii tunarilor, chiar daca detin abonamente sau au avut biletele cumparate din timp, au decis sa boicoteze restul campionatului si sa nu se mai afiseze pe Emirates pana ce francezul Arsene Wenger nu va parasi banca tehnica a echipei.
  • Se pare insa ca veteranul antrenor a gestionat cu bine, cel putin „haosul” care a cuprins vestiarul, iar acum echipa pare sa aiba un nou suflu cu Aubameyang in atac (indisponibil in UEL) si cu Lacazette revenit dupa accidentare. Fostul atacant al celor de la Dortmund a refuzat hattrick-ul in weekend impotriva celor de la Stoke City si i-a oferit sansa lui Lacazette sa-si „recapete” curajul si sa execute el penalty-ul pentru 3-0. Un gest mare avand in vedere ca Auba a jucat meciul respectiv in memoria bunicii sale (chiar si-a inscriptionat in frizura numele ei).
  • La capitolul posesie, Arsenal isi domina majoritatea oponentilor si ma astept ca CSKA sa nu fie nicio exceptie. In partida cu AC Milan, cand trebuiau sa apere avantajul din tur, nu au stat la cutie, ci au atacat si au avut si o posesie superioara. In ceea ce priveste suturile pe cadrul portii, inafara de partida tur de la Milano, ambele echipe au inregistrat partide de 10+ la acest capitol si cum defensivele amandurora nu sunt la cel mai inalt nivel, ma astept la multe ocazii de ambele parti. Arsenal de una singura are o medie de peste 5.5 suturi pe poarta cand joaca in fata proprilor fani!

Miza 1: 8.5/10 unitati

Miza 2: 7.5/10 unitati

 

Pronostic 1: Arsenal over 54.5 posesie in meci

Cota 1.70 la Winner

Pronostic 2: Over 8.5 suturi pe poarta in meci

Cota 1.60 la Superbet