Pariuri speciale - Vedem goluri multe in etapa aceasta de Champions League?


Defensivele vor avea mult de munca in Champions League

Sursa foto: www.uefa.com

Ieri am profitat de o „sansa norocoasa” la meciul celor de la Viitorul si FC Botosani cu un cartonas galben la ultima faza, insa de data aceasta speram sa avem un pronostic cu mai putine emotii. Cum oferta de astazi la pariuri speciale mi se pare una foarte dificila, am decis sa merg pe clasicele „goluri” care s-au dat in abundenta pana acum in optimile UCL.

Imagini pentru champions league

  • In lumea sporturilor se spune ca niciun meci nu seamana cu altul, iar acelasi lucru se spune si despre o intreaga etapa. Anul trecut am fost pusi exact in fata aceleiasi situatii, in care s-a marcat foarte mult in ambele editii de Champions League. In etapa 13-14 februarie, in fiecare meci s-au marcat minim 4 goluri, iar totalul acestora a ajuns la cifra de 17!
  • Analizand liniile de over/under setate la fiecare meci, cifra de care ar trebui sa ne lovim la finalul acestei etape este de 11 goluri. Consider totusi ca majoritatea meciurilor au potential destul de ridicat de a vedea goluri, inclusiv Chelsea – Barcelona, cat si Roma – Sahtior. Imi pun increderea intr-un meci deschis si cu gol rapid pe Stamford Bridge si cel mai important, pe dorinta nemtilor de la Bayern Munchen de a rezolva calificarea inca din tur.

Pronostic: Over 11.5 goluri in etapa din 20-21 februarie de UCL @ 1.95 la Betano 

Miza: 6/10 unitati

Statistica: 23W – 0V – 16L
Profit: +23,66 unitati
Procentaj reusita: 58.97%
Media cotelor castigate: 1.85
Media cotelor pierdute: 1.908