PAOK este net superioara celor de la FC Basel - Vlad

Ponturi Champions League - PAOK o va domina teritorial pe Basel - In seara aceasta, la Razvan Lucescu are o misiune de dus la bun sfarsit la Salonic, in fata a aproape 30.000 de suporteri. Daca anul trecut acestia au ratat Champions League-ul, acum au o noua sansa, insa trebuie sa treaca de FC Basel.
PAOK vs FC Basel
PAOK vs FC Basel
July 24,2018
20:30 PM

PAOK (Gre)PAOK vs FC BaselFC Basel (Sui)

Echipa lui Razvan Lucescu pleaca favorita

  • Stadionul Toumba va oferi o atmosfera de-a dreptul „infernala”, asa cum ne-a obisnuit de-alungul anilor in cadrul meciurilor importante ale celor de la PAOK Salonic. Acest lucru bineinteles ca va contribui la aportul gazdelor pentru a inscrie. Personal, ii vad destul de mari favoriti la calificare si chiar nu-i vad sa se incurce in fata proprilor suporteri, chiar daca nu au vreun meci oficial in picioare inca.
  • De partea cealalta, FC Basel este o fantoma a echipei de demult care punea probleme echipelor mari in grupele Champions League. Si-au vandut cea mai mare parte din jucatori si momentan incearca sa promoveze altii, insa care nu mai sunt de acelasi nivel. Nu au reusit sa castige campionatul in Elvetia si in aceasta partida vin cu multi jucatori accidentati, iar PAOK va specula acest lucru printr-un joc combinativ (posesia in medie in meciurile oficiale pentru PAOK acasa depaseste 55%).

PAOK vs FC Basel


Miza 1:  8.5/10

Miza 2: 8/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul