Pariuri speciale - Cat de incinsa va fi partida de pe Ion Oblemenco dintre CFR Cluj si Craiova?


Vom vedea un meci de lupta in Oltenia 

Sursa foto: www.gsp.ro

Dupa primele etape ale playoff-ului in Liga 1 Betano, a ramas destul de clar care sunt echipele care se vor lupta in continuare la podium. Vom avea o intensa batalie in 3 intre CFR Cluj, CSU Craiova si FCSB. Intalnirile directe vor produce, precum astazi, foarta multa rumoare si vor crea deliciul presei si ma astept ca acest lucru sa se transpuna si in teren.

CS 'U' CraiovaCSU Craiova vs CFR ClujCFR Cluj

(Cel mai recent rezultat direct pe Ion Oblemenco: 2-1)

  • Dan Petrescu si Devis Mangia cu siguranta nu sunt cunoscuti drept adepti ai unei filozofii ofensive, ci mai degraba a uneia defensive, foarte tacticizate si care fragmenteaza jocul de oricate ori este nevoie. Acest lucru s-a vazut si in primele doua etape ale playoff-ului, in care in partidele disputate de ambele echipe, s-a inregistrat o medie mai ridicata de 36 de faulturi inregistrate pe meci (40 pentru Craiova si 38.5 pentru CFR).
  • Centralul la aceasta partida bineinteles ca a ridicat cateva semne de intrebare din partea staff-urilor ambelor echipe, insa sunt de parere ca Marius Avram isi va duce treaba la bun sfarsit fara prea multe evenimente nefericite. Acesta este cunoscut drept un arbitru care fluiera destul de des si nu lasa avantaj decat in cazuri evidente, un lucru prielnic pentru pronosticul nostru.
  • O ultima chestiune foarte importanta o reprezinta gazonul de pe stadion Ion Oblemenco din Banie. Calitatea acestuia s-a facut „remarcata” in mod negativ la partida amicala dintre Romania si Suedia (o partida amicala in care s-au inregistrat 33 de faulturi, unele evident din cauza gazonului) si trebuie sa fim constienti ca la fel va fi si cazul meciului dintre CSU Craiova si CFR Cluj.

Miza: 8/10 unitati

Pronostic: Over 36.5 faulturi inregistrate in meci

Cota 1.87 la Betano