Pariuri fotbal Lokomotiv Zagreb vs Zadar - Croatia


Pariuri fotbal Lokomotiv Zagreb vs Zadar

Lokomotiv Zagreb vs Zadar

Vineri seara incepand cu ora 19:00, Lokomotiv Zagreb primeste vizita celor de la Zadar pe stadionul Maksimir, in etapa a 27-a a campionatului croat de fotbal.

Dupa 26 de etape, gazdele din Zagreb sunt pe podium ocupand un onorabil loc 3 cu 41 de puncte la 4 puncte in fata locului 4 Hajduk Split, profitand si de decizia federala de a-i depuncta cu 3 puncte pe cei din Split. Lokomotiv incearca sa-si apere locul 3, ultimul care duce in preliminariile Europa League, locul 2 Rijeka fiind la 11 puncte distanta, iar locul 1 Dinamo Zagreb la 25 de puncte. Pe teren propriu in 11 meciuri, Lokomotiv a acumulat 20 de puncte avand 6 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri, cu un golaveraj de +5, 20 de goluri marcate si 15 primite. Gazdele sunt neinvinse de 7 meciuri in campionat pe teren propriu, ultima infrangere fiind chiar in fata oaspetilor de azi, 0-1 pe 19 septembrie 2014, gol marcat in minutul 14 de Weitzer.

Echipe probabile: Sluga, Mrcela, Brucic, Prenga, Calusic, Sovsic, Begonja, Leko, Rukavina, Kolar, Dolezal

De partea cealalta, Zadar ocupa locul 9, loc care duce la barajul pentru retrogradare, campionatul Croatiei avand doar 10 formatii. Oaspetii au adunat doar 23 de puncte in 26 de etape fiind la egalitate de puncte cu locul 8, Osijek, dar cu un golaveraj mult inferior. In deplasare, Zadar merge dezastruos, avand in 12 meciuri doar o victorie (pe terenul gazdelor de azi), 2 egaluri si 9 infrangeri, marcand doar 6 goluri si primind 40.

Echipe probabile: Matkovic, Bilaver, Jese, Hrgovic, Ilkic, Saric, Zerbic, Banovic, Surac, Cirjak, Pesic

Ultimele 5 meciuri directe intre cele doua formatii s-au incheiat cu victoria oaspetilor, 3 fiind castigate de Lokomotiv si 2 de Zadar. In meciurile de campionat jucate de cele 2 echipe s-au inscris cele mai multe goluri, fiind pe primele 2 locuri intr-un astfel de clasament cu 3,5 goluri pe meci in meciurile celor de la Lokomotiv Zagreb, respectiv 3,3 goluri pe meci in meciurile celor de la Zadar.

Pronostic Lokomotiv Zagreb vs Zadar: 1, cota de 1,60 la unibet

Pont pariuri cota mare Lokomotiv Zagreb vs Zadar: peste 2,5 goluri, cota de 1,67 la unibet

Vezi pe net acest duel: Lokomotiv Zagreb vs Zadar live online