Pariuri fotbal Al Ahli-Dubai vs Al Nasr - Emiratele Arabe Unite


Pariuri fotbal Al Ahli-Dubai vs Al Nasr – Emiratele Arabe Unite

Al-Ahli Dubai vs Al Nasr

Joi 16 aprilie incepand cu ora 19:45, Al-Ahli Dubai primeste vizita celor de la Al Nasr in cadrul etapei a 23-a a campionatului de fotbal din Emiratele Arabe Unite. Partida se va disputa pe „Rashed Stadium” din Dubai, arena cu o capacitate de 25.000 de locuri.

Formatia antrenata de romanul Cosmin Olaroiu, Al-Ahli Dubai are un parcurs modest in campionat, dupa 22 de etape disputate se afla doar pe locul 6 cu 33 de puncte, la nu mai putin de 19 puncte de liderul Al-Ain, si la 8 lungimi de ocupanta locului 3 Al Shabab, ultima pozitie ce duce in Cupa Campionilor Asiei. In cele 11 meciuri jucate pe propria arena, echipa a adunat 18 puncte in urma a 5 victorii, 3 egaluri si tot atatea infrangeri, cu un numar de 16 goluri marcate si 12 primite. Cea mai categorica victorie pe „Rashed Stadium” este un 4-0 impotriva celor de la Al Fujairah, iar cea mai drastica infrangere un 0-4 cu Al Wasl. In schimb in grupele Cupei Campionilor Asiei echipa se afla pe locul 2 cu 5 puncte adunate in 4 meciuri, fiind foarte aproape de a merge mai departe. Ultimul meci disputat de echipa lui Cosmin Olaroiu este Supercupa Emiratelor Arabe Unite pe care a castigat-o cu scorul de 1-0 in fata liderului campionatului Al Ain, gol marcat in minutul 87 de Salmin.  Golgeterul echipei este chilianul Luis Antonio Jimenez cu 6 goluri marcate.

Echipa probabila: Naser, Khamis, Husain, Ahmed, Sanqour, Abdualla, Jimenez, Abbas, Hassan, Khalil, Assaidi – Antrenor: Cosmin Olaroiu

De partea cealalta, dupa 22 de etape disputate Al Nasr se afla o pozitie mai jos la doar 1 punct in spatele adversarilor de joi cu 32 de puncte adunate. In cele 10 meciuri jucate pe teren strain, formatia a acumulat doar 13 puncte in urma a 3 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri cu un numar de 15 goluri marcate si 13 primite. Fara infrangere in ultimele 4 meciuri jucate in deplasare, Al Nasr are un moral bun, in special dupa castigarea grupei din Cupa Golfului Asiei. Cea mai drastica infrangere pe teren strain este un 2-0 in deplasarea de la Ittihad Kalba, iar cea mai categorica victorie un 3-0 la Ajman. Golgeterul echipei este senegalezul Ibrahima Toure cu 13 reusite.

Echipa probabila: Shambieh, Khamis, Dhahi, Al Yassi, Al Ameri, Ahmed, Ghanim, Hussain, Hernandez, Toure, Trickovski – Antrenor: Jovanovic

In ultimele 7 partide directe, Al Nasr a reusit sa castige o singura data impotriva adversarilor de joi, pierzand de 3 ori, iar alte 3 partide s-au incheiat la egalitate. Ultima victorie a fost chiar in turul campionatului cand au invins cu scorul de 2-1 dupa ce rezultatul la pauza a fost egal 1-1, Toure aducand victoria in minutul 74 pentru Al Nasr.

Pronostic Al-Ahli Dubai vs Al Nasr: 1x, cota de 1,30 oferita de Winmasters

Pont pariuri cota mare Al-Ahli Dubai vs Al Nasr: 1 solist, cota de 2,02 oferita de Winmasters

Statistica aprilie: 27W – 11L

Vezi pe net acest duel: Al-Ahli Dubai vs Al Nasr live online