Ludogorets vs CSKA Sofia - Bulgaria - Analiza si pronostic


Ludogorets vs CSKA Sofia – Bulgaria – Analiza si pronostic

Ludogorets vs CSKA Sofia

Duel pentru titlu in Bulgaria !

Miercuri cu incepere de la orele 19:15 Ludogorets o va intalni pe CSKA Sofia in playoff-urile pentru titlul din Bulgaria, prima divizie de fotbal. La ultimul meci direct Ludogorets a izbutit sa castige scor 1-0 chiar la Sofia. Interesant este faptul ca in ultimele cinci directe mereu o echipa nu a reusit sa marcheze, astfel ca putem sa vedem si acum un duel asemanator.

Lugodorets conduce in clasament cu patru puncte in plus fata de locul doi, ocupat chiar de CKSA Sofita. Avantajul echipei la care joaca si romanul Cosmin Moti este faptul ca are un meci in plus de disputat fata de CSKA, si cu o victorie astazi practic ar inchide aproape socotelile pentru titlu. Ludogorets nu a fost invinsa in ultimele cinci partide disputate in aceasta competitie, insa a remizat de patru ori in aceste dueluri. Echipa gazda din acest meci a izbutit sa marcheze pana acum doar acasa 41 de goluri in 16 partide, adica o medie de peste trei marcate pe intalnire. Interesant este faptul ca echipa nu a primit decat opt goluri in aceste 16 meciuri jucate in fata propriilor fani. In aceste conditii CSKA va avea o deplsare foarte dificila. Moti este anuntat in lot pentru aceasta intalnire. Cu 66 de goluri marcate Ludogorets se poate mandri cu cea mai puternica ofensiva din campionat, dar si cu cea mai buna defensiva, doar 17 goluri primite.

CSKA Sofia spera la titlu incontinuare si cu o victorie ar putea sa se apropie de adversara directa din acest duel. Echipa armatei din Bulgaria a castigat scor 2-0 cu Cherno More in runda trecuta si a ajuns la patru victorii in ultimele cinci meciuri disputate in campionat. Si apararea oaspetilor din acest duel functioneaza bine, CSKA primind pana acum doar 18 goluri, avand a doua cea mai buna defensiva din campionat. In cele 17 meciuri disputate in deplasare pana acum echipa din Moscova a izbutit sa castige opt partide. Va fi destul de greu pentru CSKA sa castige, insa jucatorii s-au declarat optimisti inainte de acest duel.

Pronostic Ludogorets vs CSKA Moscova : peste 0.5 goluri in prima repriza, la o cota de 1.45 la Bet365
Pont suplimentar Ludogorets vs CSKA Moscova : x2 sansa dubla, la o cota de 1.91 la Bet365

Ponturi aprilie: 30 W – 21 L

scris de Totti