HJK - TPS Turku. Meci la îndemâna gazdelor.

Runda cu numărul 20 din Finlanda debutează cu partida dintre HJK și TPS Turku programată de la ora 19:00. Cele două formații se află la poluri opuse în campionat, iar acest lucru cu siguranță va aduce un spectacol pe terenul din Helsinki. HJK se luptă pentru titlu, în timp ce jucătorii lui TPS Turku vor încerca să se salveze de la retrogradare, punctele puse în joc fiind extrem de importante pentru ambele echipe.
Inter Turku - KuPS

HJK, campioana en-titre în campionatul Finlandei, este echipa cotată cu prima șansă la victorie în acest duel conform caselor de pariuri, dar vom vedea dacă lucrurile vor sta în favoarea acestei formații. HJK reușește până acum să impresioneze pozitiv prin jocul ei, fotbaliștii săi fiind extrem de calculați și de motivați la fiecare partidă, de aici provenind și rezultatele pozitive din ultima vreme. Deja suntem în etapa a 20-a iar HJK se află pe prima poziție având 7 puncte avans. Echipa din Helsinki a reușit să marcheze de 10 ori în ultimele 5 partide și primind doar 4 goluri, un procentaj extrem de eficient, dar mai puțin solid, având ceva probleme în defensivă. Recent a reușit să debuteze cu dreptul și în preliminariile UEFA Champions League unde a câștigat pe terenul celor de la Vikingur cu scorul de 2-1 , oferindu-le șansa să viseze la o calificare în următorul tur.

TPS Turku, oaspetele acestei partide, pleacă cu șansa a doua la casele de pariuri, dar acest lucru nu îi îngrijorează pe fotbaliștii acestei formații întrucât cunosc adversarul pe care îl vor întâlni și puterea acestuia, dar mai cu seamă că vor evolua în deplasare unde lucrurile întotdeauna au stat destul de prost. Această formație nu reușește lucruri prea multe în noul sezon de primă ligă, anul acesta promovând, dar luptându-se evident pentru salvarea de la retrogradare. În acest moment se află pe locul 10 cu 16 puncte, fiind la 1 punct distanță de primul loc din zona roșie. Un lucru este bun, faptul că în ultimele trei partide a reușit două victorii, puncte care cu siguranță vor conta decisiv la moralul jucătorilor. Meciurile din deplasare au adus un singur succes și două rezultate de egalitate fapt pentru care TPS Turku nu deține prea mari șanse să scoată ceva pe terenul liderului.

Campioana Finlandei are toate șansele să cucerească toate cele trei puncte puse în joc, dar mai cu seamă să continue seria pozitivă de rezultate pentru a ține moralul ridicat băieților pentru partidele ce vor urma în cupele europene. Cred că HJK se va impune într-un mod categoric, cel mai bun pronostic fiind cel pe solist combinat alături de goluri deoarece atât campioana care deține un atac fantastic pe teren propriu cât și apărarea extrem de slabă a oaspeților poate înregistra un scor destul de mare pe tabelă.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg