Hamburger SV - Kiel. Gazdele au o revanșă de luat.

Se dă start-ul unui nou sezon de liga a doua germană, iar publicul neamț așteapt cu interes acest duel mai ales că va avea parte de un joc extrem de disputat dacă privim la cele două formații. Este vorba de Hamburger SV și Kiel, duel programat de la ora 21:30 pe Volksparkstadion. Gazdele au multe scuze să ceară fanilor după această retrogradare, dar le promite că vor reveni cât se poate de rapid în primul eșalon.
hamburger

Hamburger SV, gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la câștigarea jocului dacă privim la lotul albaștrilor care se prezintă destul de bine pe hârtie, rămânând să vedem acest lucru și pe teren. Formația antrenată de la margine de Christian Titz are o mare provocare de dus în acest sezon de liga a doua, aceea de a o readuce pe Hamburger SV în primul eșalon. Pentru acest lucru, nemții s-au pregătit extrem de bine și eficient în perioada de pregătire, reușind să câștige toate jocurile, un lucru de altfel excelent. Dintre acestea se numără Monaco, Rapid Viena sau TSKA Moscova, formații de top din fotbalul european. Tactica va fi clar concentrată pe ofensivă, dar și cu o defensivă de fier pentru că va avea în față totuși un adversar foarte periculos pe zona de atac care cu siguranță va pune probleme mari.

Kiel, oaspetele acestei partide, pornește cu a doua șansă la victorie, lucru care nu miră pe nimeni de altfel dacă privim la experiența acestei echipe și a lotului care nu este de aceeași valoare ca a formației combatante. Kiel din păcate a ratat promovarea în Bundesliga în urma unui baraj pierdut în fața celor de la Wolfsburg, ieșind destul de șifonată din acesta. Albaștrii au observat cam pe unde se situează din punct de vedere valoric, și iată cum anul acesta vor încerca să devină mult mai buni ca în sezonul precedent pentru a nu mai ajunge la baraj ci să termine pe una din primele două poziții. Omogenitatea este principala armă pe care o vor pune în scenă fotbaliștii lui Anfang deoarece majoritatea fotbaliștilor din sezonul trecut încă își văd de meserie în culorile clubului din Kiel, lucru care a creat multă bucurie în rândul suporterilor

Determinarea și ambiția sunt cheia câștigării acestui duel. Deși Kiel-ul poate să emită pretenții la victorie în orice partidă, în seara aceasta lucrurile sunt destul de complicate pentru ea mai ales prin prisma formei în care se află conform rezultatelor din amicale. Hamburger SV are o datorie morală față de suporteri pe care va încerca să îi răsplătească cu o victorie la scor în acest prim meci din noul sezon, în care cred de altfel că o poate izbuti.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid