Falkirk vs Hamilton - Premiership - Analiza si pronostic


Falkirk vs Hamilton – Premiership – Analiza si pronostic

Falkirk vs Hamilton

Gazdele sunt fara infrangere pe teren propriu in acest an

Dupa ce a eliminat-o pe Queen of South din lupta pentru promovare, Falkirk va primi astazi vizita celor de la Hamilton. Partida se va disputa pe Falkirk Stadium si va incepe de la ora 21:45.

Gazdele de astazi au incheiat sezonul cu 66 de puncte, ocupand pozitia a 3-a in Scotia Championship, la numai un punct de Hamilton. In lupta pentru promovare Falkirk a disputat o dubla mansa impotriva celor de la Queen of South, meciul al 2-lea, cel de „acasa” fiind castigat in prelungirile suplimentare printr-un gol in minutul 118. Pe teren propriu echipa antrenata de Gary Holt a avut mereu evolutii bune, terminand pe primul loc in clasamentul acestor tipuri de jocuri. Singurele echipe care au triumfat pe Falkirk Stadium au fost Dombarton si Hamilton, ambele cu scorul 1-2. Numai 3 din ultimele 10 jocuri ale celor de la „The Bairns” au avut mai putin de 2.5 goluri, formatia avand mai mereu partide spectaculoase cu reusite in ambele porti. Dupa Dundee, echipa care este deja calificata in Premiership, Falkirk a avut cea mai buna aparare, numarul de goluri primite acasa fiind de 13 din totalul de 33. Arma cea mai importanta a gazdelor de astazi o reprezinta atacantul Loy, el terminand ca golgheter cu 20 de reusite. Antrenorul Gary Holt va avea la dispozitie intreg lotul pentru aceasta partida.

Echipa probabila Falkirk (4-4-2) : McGovern – Vaulks, McCracken, Flynn, Kingsley – Millar, Alston, Sibbald, McGrandles – Beck, Loy.

Hamilton este echipa mai odihnita, acesta fiind primul ei meci in lupta pentru promovare gratie locului 3 ocupat in Championship. Moralul jucatorilor este unul foarte ridicat, ultimul joc fiind un succes drastic 10-2 impotriva ultimei clasate Morton. Defensiva a fost cea care le-a dat batai de cap mai mereu oaspetilor de astazi, aceasta fiind cea mai slaba din topul 4 al ligii secunde Scotiene. Cu toate astea echipa a compensat excelent prin atac, cel mai eficient din Championship. Principalii marcatori ai echipei sunt Andreu, Keatings si Antonie-Curier, primii doi avand cate 13 reusite iar cel din urma 12. In ultimele 10 jocuri disputate de echipa lui Alex Neil s-au marcat goluri in ambele porti, de 4 ori inregistrandu-se scorul 1-1. La fel ca la adversara de astazi, si la Hamilton tot lotul este la dispozitia antrenorului.

Echipa probabila Hamilton (4-1-4-1) : Cuthbert – Gordon, Canning, Kilday, Garcia Tena – Crawford – Andreu, Mackinnon, Keatings, Longridge – Antoine-Curier.

Cele doua echipe s-au intalnit de 4 ori in sezonul 2013-2014, Hamilton reusind sa castige de 3 ori, celalalt rezultat fiind 0-0, inregistrat tocmai pe acest stadion. Chiar daca intalnirile directe nu au fost foarte spectaculoase, jocul pe care ambele echipe il practica in momentul de fata este unul placut ochiului, majoritatea meciurilor fiind cu goluri marcate in ambele porti. Credem ca acesta este cel mai logic pronostic si pentru intalnirea de astazi, cu posibilitatea ca la finalul intalnirii Falkirk sa aibe un avantaj.

Pronostic Falkirk vs. Hamilton : Ambele echipe marcheaza, la o cota de 1.62 la Bet365.
Pont suplimentar Falkirk vs. Hamilton : Falkirk si ambele echipe marcheaza, la o cota de 4.50 la Bet365.

Ponturi mai : 6W – 3L – 2V

scris de Sydu