Horatiu Fesnic este un arbitru darnic

Pariuri Liga 1 - Poli Iasi si Craiova vor oferi un meci incins pe gazon - Vlad - Este deabea start de campanie in Liga 1 Betano, insa cu toti stim faptul ca daca nu incepi cu dreptul, este destul de greu sa-ti refaci pasii ulterior. Dupa ce FCSB si CFR Cluj au pasit gresit, stadionul din Craiova va dori cele 3 puncte.
Speciale
CS U Craiova - Politehnica Iasi
July 23,2018
21:00 PM

'U' Craiova 1948CS U Craiova – Politehnica IasiPoli Iași

Perioada de mercato

  • CS U Craiova a facut exact „greselile” care le-am vazut an de an facute de cluburile care reusesc ceva in Liga 1 si mai apoi se califica pentru cupele europene. Cand Mourinho declara ca in tari precum Romania e aproape imposibil sa faci performanta avea dreptate, caci jucatorii care sunt buni, dupa 1-2 sezoane pleaca afara, iar cei care-i substituie, nu sunt poate nici macar la jumatate din valoarea respectiva.
  • Cel mai bun caz in acest sezon in opinia mea este la Craiova, acolo unde Baluta si Gustavo, doua din cele 3 piese instrumentale in forma excelenta de anul trecut ale echipei din Banie, au plecat pe sume bune in strainatate. Echipa craioveana inafara de Cicaldau nu a facut nicio achizitie impresionanta. De partea cealalta, Poli Iasi a prins ceva curaj dupa calificarea in playoff de anul trecut si acum cu un o infuzie de 10 jucatori noi (este adevarat ca au si plecat 9) vor incerca sa repete performanta.

Agresivitatea partidei

CS U Craiova vs Poli Iasi

  • Ma astept la un meci greoi, inchis, pe contre si cu multe faulturi si fragmentari la mijlocul terenului. Daca cineva va conduce prin minutul 60-70, cu siguranta vom vedea cateva contra-atacuri stopate si cartonase implicit. Horatiu Fesnic, arbitrul acestei partide, este unul din cei mai „darnici” la ora actuala din Liga 1, in special cand vine vorba si de cartonase rosii. Vom asista oare astazi la prima eliminare din aceasta editie a Ligii 1 Betano?

Miza 1: 8/10

Miza 2: 6.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul