Cristian Scutariu ne ofera cota 2 la meciul care incheie etapa in Liga 1


În ciuda faptului că situația pare extraordinar de grea, Dinamo se află totuși în fața unei realități care nu îi permite să caute scuze. Echipa antrenată de Vasile Miriuță este la mâna ei în lupta pentru obținerea unui loc în playoff. Sigur, are meciuri grele în ultimele două etape, dar chiar și așa, dacă va câștiga inclusiv meciul final cu Astra, Dinamo va merge în playoff. Astea sunt calculele hârtiei, până la jocurile cu FCSB și cu Astra ”câinii” au de disputat partida din deplasare, în seara aceasta, contra Concordiei Chiajna.

Meciul de pe ”sinteticul” din Ilfov are potențialul să fie unul profitabil pentru pariori. Vasile Miriuță are întregul lot la dispoziție și, la o enumerare rapidă, veștile bune nu sunt deloc de neglijat:

  • revine Salomao, unul dintre cei mai buni jucători din prima parte a sezonului
  • Gabi Torje și Antun Palic sunt pe foaia de joc, din câte se pare, și pot intra pe parcurs
  • Adam Nemec este în formă
  • Dan Nistor a intrat perfect în echipă după revenirea de la CFR Cluj

FortunaBONUS: 300 RON PARIU FĂRĂ RISC

Pariază acum

Necesitatea obținerii victoriei a fost subliniată și de către Miriuță, antrenor care a dat dovadă de un discurs aproape exagerat de optimist, mărturisind că are încredere că elevii lui pot obține victoria. Și pot fi de acord cu el, dată fiind impresia lăsată de Dinamo atunci când e strânsă cu ușa, vezi ultimele minute ale partidei de acasă cu CSU Craiova. Dar pentru argumentarea acestui pariu, vin și cu impresii din cealaltă tabără.

Concordia Chiajna nu este o echipă de temut, suntem de acord aici, bănuiesc. Însă Chiajna este o echipă care a învins Dinamo cu 3-2 în turul din ”Ștefan cel Mare” și, mai important, e o echipă a cărei forță ofensivă pe mine m-a impresionat inclusiv în jocul pierdut etapa trecută la Cluj, cu CFR. Grădinaru, Bumba și Batin sunt fotbaliști care, consider eu, pot destabiliza la ora actuală orice defensivă din Liga 1, fie ea și cea a liderului CFR, motiv pentru care nu văd de ce un cuplu Nedelcearu – Katsikas (Popescu) nu ar avea probleme mari cu fotbaliștii aceștia. Am văzut ce probleme are centrul defensivei dinamoviste atunci când dă de fotbaliști rapizi și cu tehnică bună, ce-i drept, cei ai Craiovei. Însă Bumba și Batin sunt motivați și de felul în care au fost tratați de Dinamo, așa că mă aștept la o replică și mai dură. Chiar dacă nu vor reuși să câștige, ilfovenii vor oferi o rezistență serioasă, au toate șansele să facă lucrul ăsta, iar miza partidei îi obligă pe ”câini” să facă același lucru.

Pronostic Concordia Chiajna – Dinamo: peste 2.5 goluri

Cota 2.20 la Fortuna

Jurnalist cu o experiență de mai bine de zece ani în presa din România.