Cristian Scutariu ne indica solistul serii in fotbalul european


Bookmakerii sunt generoși? Așa par în cazul partidei care oferă pariorilor șansa de a profita de o cotă bună. Primera Division ne oferă în această seară, de la 21:45, partida dintre Las Palmas și Valencia. Iar distanța mare parcursă de echipa lui Marcelino pare să fie singurul argument în favoarea gazdelor. De ce? Pentru că toată lumea fotbalului din Peninsula Iberică vorbește despre haosul de la Las Palmas, echipă aflată pe ultimul loc în Spania care în ultimele trei partide a dat dovadă de o imprudență care nu caracterizează, în mod normal, echipele dintr-un astfel de campionat.

Înfrângerea din decembrie, 2-0 în deplasarea de la Getafe a produs schimbarea antrenorului. A venit Paco Jemez, cel care nu a putut modifica foarte multe până la următorul meci. Din nou eșec, 2-1 acasă cu Eibar, meci pierdut pe final, moment în care Paco a încercat ceva diferit. A schimbat sistemul de joc, a trecut de la 4-2-3-1 la un 3-5-2 neantrenat în acest sezon, iar rezultatul a fost catastrofal. Las Palmas a pierdut cu 6-0 în deplasarea de la Girona și Paco a admis public că încercarea de a juca în acest sistem a fost o tâmpenie, iar rezultatul… ”o rușine”.

888BONUS: 100% PÂNĂ LA 1000 RON

Pariază acum

Rămân în continuare concentrat pe Las Palmas pentru a sublinia degringolada. Pentru că da, pentru Paco problemele nu se rezumă la prestațiile catastrofale, antrenorul trebuie să gestioneze și conflictul dur, rar întâlnit la un astfel de nivel, cu Loic Remy. Atacantul a ieșit public cu declarații dure la adresa antrenorului care l-a sancționat pe motive disciplinare. Remy a spus unui ziar local că ”am întârziat la cină, de acord, însă am întârziat un minut. Nu îmi caut scuze, însă nu cred că ăsta este un motiv să fiu exclus din lot. M-a tratat ca pe un rahat, nici nu a avut curaj să vină să îmi spună în față ce are cu mine”. Părerea lui Paco a rămas neschimbată: Remi nu va mai îmbrăca tricoul lui Las Palmas cât el rămâne antrenor.

La Valencia situația e bună. Sigur, lipsește Dani Parejo diseară, însă sunt anunțați titulari Zaza și Rodrigo, fotbaliști care au marcat 19 goluri în acest sezon. Dincolo de importanța din clasament, acolo unde victoria ajută Valencia să pună presiune pe Atletico și să mențină distanța față de Real Madrid, jocul este unul care pregătește partida din etapa viitoare, cu echipa lui Zizou. Și vestea bună pentru pariori este aceea că Marcelino nu menajează pe nimeni. Ar fi o victorie normală, dar una extrem de importantă pentru Valencia, șansă pe care nu cred că ”liliecii” o vor rata.

Pronostic Las Palmas – Valencia: 2 solist

Cota 1.66 la 888

Jurnalist cu o experiență de mai bine de zece ani în presa din România.