Bianca a pariat 2600 de lei pe un meci de baschet din Romania


Vorbim aici de meciul de baschet dintre CSM Oradea si BC Mures, acolo unde Bianca vede o victorie a oaspetilor. Mizeaza pe lucruri pe care bookmkakerii nu le stiu si vrea sa le imparta cu voi.

In primul rand, vorbind strict de forma, echipa din Mures este peste cea din Oradea la ora actuala dupa ce si-au adus un nou antrenor in persoana lui Prakuraitis, reusind sa o invinga pe Asesoft Ploiesti la capatul unui meci in care muresenii au dominat cap-coada. De partea cealalta, Oradea vine dupa infrangerea de la Tg Jiu, o infrangere care are mai multe consecinte negative pentru gazdele de astazi. Pe final de meci, la capatul unei batai generale,  2 jucatori oradeni au fost suspendati pentru aceasta partida,vorbim aici de Pantic si Subotic, 2 jucatori esentiali ai oradenilor, asta pe langa mai vechii accidentati Hatten sau Tibarna.

Deci, putem spune ca echipa care este favorita in acest meci este…Mures. Si fara indoiala, cotele pe oaspeti vor scadea pana la ora jocului. E drept, gazdele vor putea conta pe inimosul public oradean, insa in momentul in care oaspetii isi vor intra in joc cu Adamovic, Peciukas, Ivanovic, Barro, Dykes, Lazar, Gajovic sau Capusan, 8 jucatori la aceeasi valoare, lucrurile se complica pentru oradeni.

Pronostic : BC Mures incl OT @ 2,40 @ Superbet.

Bianca a pariat 2600 de lei pe un meci de baschet din Romania