Termina Cleveland pe prima pozitie in conferinta?


Termina Cleveland pe prima pozitie in conferinta?

Cleveland Indians(101-59) vs Chicago White Sox(66-94)

02:10 – Progressive Field – Cleveland, Ohio

Nu am avut o luna septembrie prea reusita in MLB, insa incercam sa profitam de putinele meciuri ramase din sezonul regulat, pentru ca apoi sa ne indreptam atentia spre playoff. Am azi un meci in care gazdele nu au voie sa greseasca pentru a-si asigura prima pozitie in conferinta American League.

Cleveland Indians au un moment extraordinar, este de departe cea mai in forma echipa din baseball, si incearca sa mentina acest moment indreptandu-se spre postseason. In august recordul celor de la Indians este de 32-3, iar antrenorul Terry Francona spunea ca este impresionat de atitudinea elevilor sai.

Cory Kluber (foto) va fi la timona pentru Cleveland azi, iar scorul sau in acest sezon este de-a dreptul impresionant: 18-4, cu 2.27 ERA. Indians au castigat ultimele 6 meciuri in care Kluber a jucat si totodata pitcherul din Cleveland nu a permis vreun run in ultimele 3 partide in care a fost pe teren (23 innings).

Adversarul de pitching azi este Carson Fulmer, ce nu a jucat prea mult si nici nu a impresionat in acest sezon, cifrele sale aratand cam asa: 2-1, cu 4.42 ERA. Va avea probleme si azi in fata unor batteri din Cleveland ce nu te iarta in momentele cheie.

Indians au 11-5 in intalnirile directe cu White Sox, insa in Cleveland au doar 3-3, aseara fiind succesul cu numarul 3. Asteptati-va de la ei sa faca un statement din acest punct de vedere.

Primul meci al seriei dintre Indians si White Sox a inceput aseara cu un neverosimil 10-1 din partea gazdelor, astfel ca nu ma astept la ceva diferit azi. Cei din Cleveland sunt „red hot” pe acest final de sezon si mai au un obiectiv ce trebuie indreplinit: castigarea conferintei.

Pont MLB: Cleveland Indians -1.5 runs > 1.80 @Unibet