Snyder vine cu 2 pronosticuri din baseball pentru voi


Salut. Astazi avem parte de o etapa cu extrem de multe meciuri, aleg sa va ofer 2 pronosticuri pentru aceasta runda. Ceea ce ma intereseaza pe mine e ca la urma acestor rezultate finale e sa avem cel putin 2 din 3 prinse si atunci totul o sa fie bine. O sa vorbesc cate 2-3 fraze pentru fiecare meci.

MIA Marlins @ ATL Braves

fl-miami-marlins28c

Am mai vorbit de duelul asta. Si am spus faptul ca Marlins in momentul acela era sub Braves. Si asta s-a dovedit pe tabela de marcaj cu un Young imperial. Am mai vorbit despre asta si nu o sa reiau ideea..

Marlins nu a inceput extraordinar de bine sezonul, pierzand si 2/3 cu Rays, un Rays care la randul lor i-a batut si pe Baltimore. Atentie mare la Hechavarria. Pentru ca daca tot vorbeam de inteligenta, baseball-ul fiind un sport unde ai nevoie de asa ceva in momente cheie, e omu care ,, culege ‘ mingile exact cand si unde trebuie. E un sezon lung, un sezon in care de multe ori clachezi, un sezon in care e greu sa faci 3-0 cu o echipa in 3 zile consecutive. Sa nu va mire faptul ca Braves o sa cedeze aceasta partida intr-un fel sau altul.  De asemenea, sa nu uitam forma foarte buna a lui Latos. Merg pe Marlins, de data aceasta.

Pronostic : Marlins @ 2,00

ARI Diamondbacks @ San Diego Padres

sap

Cu un 18-37 in ultimele 55 de meciuri, e clar ca cei de la Arizona nu sunt cea mai in forma echipa din MLB.  Asta in contrast cu forma celor de la Padres, care au 7-2 in ultimele 9 meciuri.  De vazut daca cei de la Arizona se pot descurca fara accidentarile unor oameni importanti precum Hernandez sau Laird sau acestea isi vor spune cuvantul. E drept, daca ne uitam H2H pe intalnirile celor 2 echipe, am fi inclinati sa pariem pe ARI. Insa sa nu ne avantam atat de repede. Sa nu uitam de forma foarte buna a lui SAP si sa nu uitam mai ales de faptul ca Tyson Ross, pticher-ul celor de la Padres este intr-o forma de vis, in ideea in care foloseste strike-out-urile exact cand echipa are mai mare nevoie de ele. Padres castiga azi, si nu o face la un singur run diferenta.

Pronostic :  Padres – 1,5 @ 2,40