Ponturi MLB: meci inchis intre Pirates si Orioles?


Ponturi MLB: meci inchis intre Pirates si Orioles?

Pittsburgh Pirates(71-85) vs Baltimore Orioles(75-82)

02:05 – PNC Park – Pittsburgh, Pennsylvania

MLB

Pittsburgh Pirates si Baltimore Orioles incep o serie de doua meciuri in aceasta seara pe PNC Park. Oaspetii vin dupa o saptamana in care au suferit un „sweep” in fata celor de la Red Sox, pentru ca apoi sa termine 2-2 seria cu cei de la Rays. Gazdele de azi – Pirates, vin dupa doua victorii consecutive cu cei de la Cardinals, incurcand serios calculele acestora in vederea unei participari in postseason.

Asa cum am vazut, playoff-ul nu constituie o motivatie suficienta pentru unele echipe din MLB, astfel ca pariurile pe favorite sunt riscante. Un exemplu este in seara asta Milwaukee, cei care au o cota de 1.45-1.50 pentru un succes cu cei de la Reds.

Ce am vazut la partida de azi? Un posibil under la runs, cei doi pitcheri avand o forma buna in ultima perioada.

Pirates il trimit ca pitcher in teren pe Trevor Williams, ce are un scor in sezon de 6-9 cu 4.18 ERA. Pitcherul dreptaci din Pittsburgh a pierdut o singura data in ultimele 5 meciuri incepute ca titular, avand doar un 2.12 ERA in aceasta perioada. Mai mult – Williams a permis adversarilor un singur run in ultimele 3 partide de pe PNC Park, intr-un total de 20 innings petrecuti in teren.

Pitcher pentru Baltimore va fi Kevin Gausman, cel care are cifre la fel de modeste in acest sezon: 11-10, cu 4.61 ERA. Insa, la fel ca si Williams, pitcherul oaspete are o perioada foarte buna. In ultimele doua partide Gausman nu a permis vreun run impotriva celor de la Red Sox (8 innings) si un singur run impotriva celor de la Blue Jays (7 innings).

Astfel, avem doi pitcheri in forma ce vor sa termine in aceeasi nota acest sezon de MLB. Playoff-ul nu mai este o discutie pentru vreuna din echipele mentionate, asa ca multe ganduri sunt deja la primavara viitoare. Vad un meci in care cei doi vor arunca la fel de bine ca in ultimele saptamani.

Pont MLB: sub 8.5 puncte inscrise in meci > 1.83 @Unibet

Bilant septembrie MLB: 7 0 10