Ponturi MLB: Brewers au nevoie de victorie pentru a spera la playoff!


Ponturi MLB: Brewers au nevoie de victorie pentru a spera la playoff!

Pittsburgh Pirates(68-83) vs Milwaukee Brewers(80-70)

02:05 – PNC Park, Pittsburgh – Pennsylvania

Nu avem o perioada prea grozava in MLB, avem 2 ponturi gresite in ultimele zile, ce ne-au dus pe minus la general in aceasta luna septembrie. Nu-i nimic, trebuie sa invatam din greseli si sa avem un finish bun pentru a termina luna pe plus. O sa incep acest comeback prin analiza de azi, cea dintre Pirates si Brewers, un meci cu miza doar pentru oaspeti.

Pittsburgh si Milwaukee se intalnesc in al doilea meci al seriei, dupa ce ieri seara oaspetii s-au impus fara emotii, scor 0-3. Va fi la fel de usor si azi? Teoretic, ar trebui sa fie si mai lejer pentru cei din Milwaukee, pitching matchup-ul favorizandu-i foarte mult in aceasta noapte.

Chase Anderson (foto) va fi pitcherul titular pentru Milwaukee, acesta avand un scor foarte bun pana acum in sezon: un scor de 2.88 ERA si 1.12 WHIP in cei 122 innings petrecuti in teren. In fata celor de la Pittsburgh, Anderson are un record de 5-2, cu 3.20 ERA, in acest sezon castigand ambele dueluri directe cu cei din Pittsburgh: 2-0 cu 2.43 ERA.

Pitcher pentru gazde va fi Trevor Williams, un rookie dreptaci, ce are un scor in sezon de 4-6 in sezon, cu 4.26 ERA si 1.35 WHIP in cei 139.1 innings petrecuti in teren. Ultima oara a fost asaltat de batterii adversi in duelul cu Cardinals, permitant 4 runs in cei 4 innings petrecuti in teren.

Neil Walker este batter-ul pe care se poate baza in sfarsit Milwaukee, baseman-ul de 32 de ani are cifre bune in acest sezon: .265 cu14 home runs si 48 RBI’s. Ii plac duelurile cu Pirates, reusind 4 home runs impotriva lor in acest campionat.

Brewers au un scor de 4-0 in ultimele 4 meciuri in care Anderson a inceput meciul impotriva celor de la Pirates, si un 5-1 per total in disputele H2H cu acestia.

Pittsburgh a castigat un singur meci in ultimele 12 dispute din sezon, iar cursa pentru postseason e ca si incheiata pentru ei. Brewers in schimb, sunt la doar 2 lungimi fata de Colorado Rockies, in cursa pentru al doilea loc de Wild Card in playoff-ul MLB. Motivatia si forma sunt de partea oaspetilor, ce nu ar trebui sa aiba probleme in a se impune din nou in Pittsburgh.

Pont MLB: Milwaukee Brewers castiga meciul > 1.83 @Betfair

 

 

 

Bilant septembrie MLB: 4 0 6