Ponturi baseball - Inceput furibund de sezon pentru LA Dodgers


Ponturi baseball – Inceput furibund de sezon pentru LA Dodgers

LA Dodgers

Sursa foto: dodgersphotog.mlblogs.com

Cu un sfert 4 exemplar din partea celor de la Utah Jazz, am fost foarte aproape sa vedem o revenire miraculoasa, insa pronosticul nostru a ramas castigator chiar daca Spurs s-au impus in cele din urma. Multe meciuri sunt lipsite de miza in aceasta seara in NBA si doresc sa evit meciuri precum cel dintre Warriors si Wolves aseara, motiv pentru care astazi avem un articol special, bazat pe un meci in care am ceva incredere din MLB, sezon care tocmai incepe.

San Diego PadresSan Diego Padres vs Los Angeles DodgersLos Angeles Dodgers

  • Am inceput sa urmaresc MLB-ul in sezonul trecut si am fost destul de captivat de meciurile din World Series, intuind corect castigatorul inainte de semifinale. Mi-am propus ca in acest nou sezon sa urmaresc mai atent performantele echipelor si cand va fi cazul sa gasesc vreun value bet sau ceva in care am incredere ridicata, sa scriu si cate un articol din baseball din cand in cand. Am plasat initial mai multe pariuri pe primele doua etape de MLB, Dodgers ramanand o constanta care mi-a adus profit si voi miza in continuare pe asta, statistica fiind si ea una sugestiva.
  • Din ultimele 10 intalniri directe din aceste doua echipe, nu mai putin de 8 au fost castigate de trupa de pe Coasta de Vest, iar de fiecare data cand au jucat meciuri in 3 zile consecutive (atat in deplasare cat si pe teren propriu), cum este cazul si acum, cei de la Los Angeles Dodgers s-au impus in fiecare dintre meciuri (astazi intrand cu incredibilul scor la general de 0-18 dupa primele doua meciuri, in mare parte datorita unui pitching extraordinar din partea celor din LA, care chiar si astazi vor incerca sa mentina tabela cat mai curata).
  • In aceasta seara, cei de la Dodgers il vor avea la aruncare pe japonezul Kenta Maeda, jucatorul adus sa suplimenteze golul lasat dupa plecarea lui Greinke. Antrenorul pana in acest moment s-a declarat multumit de nipon, spunand la conferinta de presa ca este chiar mai bun decat se credea initial, un lucru ce nu poate decat sa ne bucure. Un ultim factor ce ar trebui sa puna balanta in favoarea celor de la Dodgers este faptul ca pentru Padres va arunca veteranul Andrew Cashner (6-16), cu un record chiar mai prost decat ceilalti doi aruncatori din serile precedente, iar Gonzalez si Ellis vor sta la panda tot meciul, cu siguranta reusind sa puna puncte pe tabela pentru trupa din Los Angeles.

Pronostic baseball*: Victorie Los Angeles Dodgers @ 1.75 la Unibet

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 59W – 19L – 1V

Stastistica februarie ponturi baschet: 32W – 22L

Stastistica martie ponturi baschet: 41W – 25L

Stastistica aprilie ponturi baschet: 8W – 1L

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!