Biletul zilei din Baseball cota 2,15 de la Snyder


E primul meu pronostic si sper sa fie cu noroc. Sunt fanul celor de la Baltimore Orioles de ceva timp si, cunoscatorii fenomenului stiu ca avem cel mai frumos public din liga, nu ? 🙂

Totusi…nu o sa vorbesc de meciul lor si in general nu o sa vorbesc de meciurile echipei favorite pentru ca sunt de parere ca esti subiectiv atunci cand vorbesti de echipa ta..

/ Biletul zilei din Baseball cota 2,15 de la Snyder / ATL Braves @ MIA Marlins 

Giancarlo Stanton

Se intampla de multe ori ca atunci cand sunt 2 meciuri unu dupa altul la o echipa acasa, sa faca 1-1 foarte des. Insa nu cred ca este cazul aici. Ieri, cele doua s-au intalnit intr-un meci de mare lupta, intr-un meci in care Peterson de la Braves a fost absolut imperial. A facut tot ce trebuie acolo. A ocupat bazele de extrem de multe ori si a facut un meci absolut superb. Ceea ce nu eram noi obisnuiti in opening day-ul de baseball e ..ploaia. Cam asta l-a scos din ritm pe Peterson si implicit pe cei de la Braves. De acolo , Marlins a reintrat in joc si a egalat la 1. Ce are in plus Braves fata de Marlins este inteligenta jucatorilor, asta pe langa viteza. Pentru ca asta s-a intamplat la faza in care Young a ,, marcat ” run-ul decisiv al partidei.

De asemenea, de remarcat prestatia lui Grilli, om care a debutat pentru Braves si a facut-o foarte bine.

De asemenea ( 2 ) , de remarcat faptul ca cei de la Braves se descurca foarte bine ( cel putin la primul meci ) dupa trade-ul lui Craig Kimbrel la San Diego.

Cred ca aici se va juca de fapt meciul. La Grilli, Johnson si Avilan, in comparatie cu Mat Latos, un Mat care desi a jucat ieri binisor, poate mult mai bine. Si il stiu de ceva timp. Si foarte rar isi revine dupa un meci in care nu joaca la adevarata lui valoare..ii trebuie 3-4 meciuri pana sa isi intre in mana. Asa a fost si anul trecut.

Pronostic : Braves @ 2,15