Biletul zilei din Baseball : Cota 2 !


Salutari, din nou. 🙂
Ieri am avut din nou feeling-ul ala cu Braves, imi pare a naibii de rau ca n-am dat pronostic secundar victoria celor de la ATL, insa in momentul in care faci 2-0 in deplasare si valorile din cele 2 echipe sunt echilibrate, parca te astepti la o replica mai buna in al 3-lea meci..dar..pauza.
Biletul zilei din Baseball : Cota 2 de la Snyder / PIT Pirates @ CIN Reds

Biletul zilei din Baseball : Cota 2 !
De mult nu am mai avut asa incredere intr-un pronostic. Nici macar in primul pe Braves, in care eram destul de convins ca o sa bata si in meciul 2 pe Marlins..
Aici vorbim de o echipa care pierde. Pierde in pre-sezon, pierde in sezon, nu se regaseste. Vorbim aici de Pirates. O echipa care a suferit ieri mult, o echipa care a fost la egalitate pana pe final de meci cu Reds, insa geniul lui Joey Votto s-a vazut din nou. #19-le celor de la Reds a facut un walk off single de toata frumusetea pentru a castiga partida in inningul 11. Am vazut ultimul meci dintre cele 2. Harrison si McClutchen ce au mai miscat de la ,, pirati ” , in rest…pauza.
Ceea ce s-a intamplat la Miami cred ca se va intampla si aici. O echipa va reusi sa faca 3-0.
De vazut azi Harrison daca va mai evolua atat de bine ca si ieri. Ieri s-a descurcat bine sub presiune, in special pentru faptul ca a revenit in orasul sau natal, in Cincinati. E drept, e posibil sa fi fost si sub imboldul entuziasmului ca a semnat o extindere de contract, insa..
De vazut daca va mai evolua si astazi atat de bine. Pentru ca daca nu o va face, Reds pornesc si mai favoriti decat ii vad eu la ora actuala.
De vazut ( 2 )duelul dintre Frazier si Cole. Pusi fata in fata, Frazier a demonstrat inca o data ca are ,, leac ” de aruncarile lui Cole.
Merg pe mana gazdelor astazi. Par echipa mai solida, echipa mai buna, echipa care are moralul de partea sa, care are jucatorii mai buni. Nu stiu ce e cu cota aia la Pirates..
Pronostic : CIN Reds @ 2.00