Baschet

Utah Jazz vs Memphis Grizzlies ponturi pariuri si pronosticuri 27.05.2021

Joi dimineata, de la ora 05:00, in "Vivint Smart Home Arena", avem meciul 2 din seria Utah Jazz - Memphis Grizzlies. Revine Mitchell la gazde.


Utah Jazz – Ponturi NBA

Ponturi Utah Jazz – Memphis Grizzlies

Ponturi pariuri si pronostic analizat Utah Jazz – Memphis Grizzlies

Revenirea lui Mitchell va conta enorm, acesta avand o medie de 26.4 puncte in acest sezon. Donovan este omul la care apelezi atunci cand meciul e greu, iar Memphis chiar arata ca un oponent dificil. Rare au fost doua partide la rand cand Jazz a aruncat prost de la 3p si ma indoiesc ca se va repeta acest lucru, acum, la inceput de play-off. Pronosticul nostru este Utah Jazz peste 111,5 puncte, cota 1.57 la Betano.

Utah Jazz

  • Utah Jazz a fost exceptionala in timpul sezonului regulat, mai ales cand a venit vorba de aruncarile de la 3p. O eficienta de 38.9% si 116.4 puncte marcate/meci. Doar ca aceasta arma n-a mai fost eficienta si in prima partida contra celor de la Memphis.
  • Jazz au terminat cu doar 12/47 de la distanta. Bogdanovic a pus 29 de puncte, 5 recuperari, in timp ce Conley a bifat 22 de puncte, 11 pase si 6 recuperari. Mitchell a lipsit de la aceasta confruntare, dar Donovan se va intoarce pe parchet pentru meciul 2.

Memphis Grizzlies

  • Memphis Grizzlies au jucat cu o incredere debordanta in prima partida, poate si datorita celor doua meciuri castigate anterior in play-in. Brooks, la prima sa disputa in play-off, a pus 31 de puncte, 7 recuperari si 2 pase, pentru ca Morant sa ajute cu 26 de puncte, 4 pase si 4 recuperari.
  • Grizzlies au fost doar 7/20 de la 3p, dar pentru ca au avut 12 interceptii, au putut sa dea multe puncte pe fastbreak. A ajutat si faptul ca au bifat doar 9 mingi pierdute.

Vezi primul duel direct Utah Jazz – Memphis Grizzlies


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.

Ponturi de top

Top ponturi sportive

În acest articol


Top case de pariuri