Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers ponturi pariuri si pronosticuri 09.06.2021

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in "Vivint Smart Home Arena", avem meciul 1 din seria Utah Jazz - Los Angeles Clippers, din play-off-ul NBA. Ofensiva gazdelor e de speriat.

Los Angeles Clippers - Ponturi NBA

Los Angeles Clippers – Ponturi NBA

Ponturi Utah Jazz – Los Angeles Clippers

Spania + 7,5 HA, cota 1.57⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Utah Jazz – Los Angeles Clippers

In sezonul regulat, Utah s-a impus in doua dintre cele trei partide directe. Asta fara sa arunce foarte bine de la 3p. Jazz au o medie de 16.7 cosuri de 3p/meci, dar cu Clippers n-au sarit de 13. E si semnul de intrebare daca joaca Mike Conley, autor a cel putin 3 cosuri de la distanta in primele patru dispute cu Memphis. Cu toate acestea, cred ca gazdele au o forta ofensiva incredibila. Mitchell e starul, dar spre deosebire de Dallas, Utah are om de calitate de pe banca (Clarkson), plus niste role playeri senzationali. Pronosticul nostru este Utah Jazz peste 109,5 puncte, cota 1.55 la Betano.

Utah Jazz

  • Utah Jazz a pierdut primul meci cu Memphis, dar apoi s-a regrupat si le-a castigat pe urmatoarele patru si, implicit, seria. Asta pentru ca Jazz si-au revenit cand a fost vorba de aruncari de la 3p – cel putin 17 reusite in toate aceste victorii. Iar Utah a marcat cel putin 120 de puncte.
  • Ultimul succes a fost cu 126-110, cu Mitchell reusind un double-double, 30 de puncte si 10 pase. Conley s-a accidentat usor si e dat ca incert. Cum ne asteapta o serie posibil destul de lunga, Mike nu va fi fortat daca nu este OK.

Los Angeles Clippers

  • LA Clippers au supravietuit seriei cu Dallas Mavericks, castigand meciul 7 cu 126-111. Asta desi Doncic a pus 47 de puncte, 14 pase si 6 recuperari. Insa Clippers au jucat bine in aparare, reusind sa-l determine pe Luka sa-si asume masjoritatea aruncarilor.
  • Pentru trupa din LA, Leonard a dat 28 de puncte, 10 recuperari si 9 pase, in timp ce George a contribuit cu 22 de puncte, 10 pase si 6 recuperari. A fost o serie destul de buna pentru PG13, care a reusit cel putin 20 de puncte in fiecare partida cu Mavericks.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere