'' U '' BT Cluj Napoca - CSM U Oradea, castigam din nou?


csss

Nu am apucat sa scriu de ambele meciuri ale zilei, cel dintre Tg Jiu si Timisoara incepand de curand, insa voi scrie cateva randuri despre acest meci.

BT Cluj Napoca primeste vizita lui CSM Oradea intr-un meci in care Clujul porneste favorita doar din pricina faptului ca joaca pe teren propriu, in rest, nu inteleg de ce.

Clujenii au 1-1 in campionat pana acum, pierzand cu 69-80 in fata Ploiestiului, insa un meci in care diferenta aceasta e prea mica pentru ce s-a intamplat pe parchet, si o victorie la Medias, un Medias slabit fata de anii trecuti, 71-86.

De partea cealalta, Oradea ramane aceeasi echipa care marcheaza mult. A marcat 108 puncte contra Universitatii Cluj, aceasta fiind a 2-a vizita in mai putin de o luna pentru oradeni in Cluj-Napoca, primul meci fiind castigat fara probleme de Oradea contra lui ” U ” Cluj, 108-81, pentru ca in etapa a 2-a sa piarda si ei contra Ploiestiului, 73-90.

H2H ultimele 5 meciuri : 3-2 Oradea.

Dorin Pintea, antrenorul celor de la BT, e constient de forta ofensiva foarte mare a oradenilor si spera sa-i opreasca, aceasta fiind arma principala a clujenilor spre victorie. Insa nu le va fi deloc usor. Hatten, Subotic, sunt doar 2 jucatori pe care Clujul va trebui sa-i opreasca astazi. Nu le va fi deloc usor. E inceput de sezon, e meci de 50-50, poate chiar un avantaj pentru Oradea datorita omogenitatii mai mari, cand e un astfel de meci, profitam de cota mai mare, la fel ca si la meciul Asesoftului.

Pronostic : CSM U Oradea @ 2.30 incl OT